Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ωρωπός: Σκάφος αναποδογύρισε μέσα στη θάλασσα – Άμεση κινητοποίηση του Λιμεναρχείου

10 Ιουλίου, 2022

Ωρωπός: Σκάφος αναποδογύρισε μέσα στη θάλασσα – Άμεση κινητοποίηση του Λιμεναρχείου

Άμεσα ενημερώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 08-07 , οι Λιμενικές Αρχές Χαλκίδας και Ωρωπού, ότι το Ι/Φ σκάφος ”AULIKKI” σημαίας Γερμανίας έχει αναποδογυρίσει, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή 04ν.μ. βορειοδυτικά του λιμένα Σκάλας Ωρωπού.

Στο σημείο μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το Α/Κ σκάφος ”ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΤΗΣ” Ν.Χ. 312, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Το εν λόγω Ι/Φ σκάφος εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου περισυνέλεξε τον επιβαίνοντα καλά στην υγεία του και τον μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Χαλκουτσίου. Στον ανωτέρω αλλοδαπό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου του Δήμου Ωρωπού, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού. Το ”AULIKKI” ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ σκάφος στον λιμένα Χαλκουτσίου, ενώ με μέριμνα του ιδιοκτήτη πρόκειται να ανελκυθεί.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Tags
Αναποδογύρισε Σκάφος Ατύχημα με Σκάφος
Comodo SSL