Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνια Στεριανή Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών 2015

Δεκέμβριος 16, 2015

Πανελλήνια Στεριανή Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών 2015

Το εντευκτήριο του ΙΑΣΩΝ, φιλοξένησε για μία ακόμη χρονιά την Πανελλήνια Στεριανή Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών, συγκεντρώνοντας φίλους από όλη τη χώρα. Όπως συνηθίζεται, η ημερομηνία συνάντησης επιλέχθηκε λαμβάνοντας υπόψη το Σαββατοκύριακο του Ναυτικού Σαλονιού 16 – 17 Οκτωβρίου. Παρά την ακύρωσή του, η ημερομηνία συνάντησης παρέμεινε και η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Το βράδυ του Σαββάτου οι γυναίκες του ΙΑΣΩΝ προετοίμασαν ένα πλούσιο μπουφέ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκομένους.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη με άτομα προερχόμενα από τους τοπικούς ομίλους των κάτωθι περιοχών: Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Εύβοια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Λέρος, Μυτιλήνη, Πάτρα, Σύρος, Χανιά, Χίος.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Δήμου Αλοννήσου, συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τ. Τσουκανάς και ο αντιδήμαρχος Α. Αργυρίου, όπου μαζί με το Θοδωρή Καρτσιώτη, πρόεδρο του Μακεδονικού Όμιλου Φουσκωτών και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ιστορικού ομίλου, την επόμενη μέρα αιτήθηκαν την Πανελλήνια Συνάντηση για το 2016, παρουσιάζοντας έναν πλήρη φάκελο. Η πρόταση είχε έτοιμο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, λογότυπο και άλλα χρήσιμα στοιχεία. Οι εκπρόσωποι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών ενέκριναν ομόφωνα τη διοργάνωση, η οποία υπολογίζεται να γίνει μεταξύ 16 – 22/6/2016.

Η γεωγραφική θέση και η μορφολογία της Αλοννήσου, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα συμμετοχής πολλών σκαφών και το συνδυασμό της παρουσίας στην Πανελλήνια συνάντηση με διακοπές.

Tags
Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών ΕΟΜΟΦΣ ΙΑΣΩΝ
Comodo SSL