Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Φουσκωτών 2013, Αγώνας Ρόδου

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Φουσκωτών 2013, Αγώνας Ρόδου

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Φουσκωτών 2013, Αγώνας Ρόδου

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, πραγµατοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Φουσκωτών Σκαφών, στο όµορφο νησί της Ρόδου. Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν αρκετά τις οµάδες, καθώς αντιµετώπισαν κύµατα ακόµα και δύο µέτρων στο εξωτερικό σκέλος της τράπεζας του αγώνα, στον Offshore.

Ο διοργανωτής όµιλος Ρ.Ο.ΤΑ, για µία ακόµη χρονιά κατάφερε να έχει στην διάθεσή του το παλαιό λιµάνι της πόλης,. Τόσο για τον Offshore, όσο και για τον Circuit. Πλήθος κόσµου παρακολούθησε το εντυπωσιακό θέαµα, ενώ το γεγονός κάλυψε τηλεοπτικά το TV4. Στο επόµενο τεύχος θα υπάρχει αναλυτικό άρθρο και σχετικό βίντεο στο DVD µε πολλά στιγµιότυπα του αγώνα. Συνοπτικά, στον Offshore ξεχώρισαν οι Στέργος Γιαννάς – Μιχάλης Σιφωνιός µε SeaQuest 7.60 στην κατηγορία των 200 Hp, και οι Σταµάτης Νιοκαστρίτης – Μανόλης Κουντάτος µε Top Line 29R στην κατηγορία 350 Hp.

Στον αγώνα Circuit, πρώτοι τερµάτισαν οι Κυριάκος Αγγελάκης – Γιώργος Κουρασµενάκης µε Attack 600R στην κατηγορία 200 Hp και Ηρακλής Μποτζολάκης – Μιχάλης Χαραλαµπάκης µε Olympic 820 R στην κατηγορία 350 Hp.

Tags
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών
Comodo SSL