Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP & Καγιάκ στην Χαλκίδα

10 Μαΐου, 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP & Καγιάκ στην Χαλκίδα

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 διοργανώθηκε στην Χαλκίδα το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Μεγάλων Αποστάσεων μαζί με το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ωκεανικού καγιάκ και το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Sprint μεγάλων αποστάσεων.

 

Η πόλη της Χαλκίδας είχε επιλεγεί γιατί είναι μια πόλη με μεγάλη ανάπτυξη στα αθλήματά αυτά και γιατί υπήρχε η δυνατότητα τους αγώνες να παρακολουθήσουν χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες της πόλης της Χαλκίδας, πράγμα ζητούμενο για κάθε άθλημα.

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 260, με δύσκολες καιρικές συνθήκες, με ανέμους που άλλαζαν διεύθυνση και ένταση και που ανάγκασε την επιτροπή να περάσει στο σχέδιο Β’, μεταφέροντας όλο τον στίβο στον βόρειο κόλπο.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο της επιτροπής, του τερματισμού και του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας πλαισίωναν τη διοργάνωση με αθλητικά δρώμενα και όμορφες εικόνες. Μικροί και μεγάλοι αθλητές από σωματεία όλης της χώρας, χρώματα, σκάφη, τρέιλερ, μουσική, επίδειξη γυμναστικής κ.α.

Την ασφάλεια της διοργάνωσης στη θάλασσα προσέφερε η ΠΑΣΧΝΑ, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού συνέδραμε τη διοργάνωση με το Ασθενοφόρο του για κάθε ενδεχόμενο, καθώς και με δύο γιατρούς.

Μερικές ακόμα φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Tags
Χαλκίδα SUP Καγιάκ Stand-Up Paddle
Comodo SSL