Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

PANTAENIUS HELLAS: Επίσημα και στην Ελλάδα η εταιρία ασφάλισης σκαφών Pantaenius

16 Μαΐου, 2023

PANTAENIUS HELLAS: Επίσημα και στην Ελλάδα η εταιρία ασφάλισης σκαφών Pantaenius

Με αφορμή το άνοιγμα του επίσημου γραφείου PANTAENIUS HELLAS UNDERWRITING AGENCY στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στον ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για φίλους, συνεργάτες και πελάτες της εταιρίας.

Στα τέλη Μαρτίου, το Μικρολίμανο, υποδέχτηκε την εκδήλωση της PANTAENIUS, με αφορμή την επίσημη λειτουργία στην Ελλάδα του γραφείου από τις αρχές του 2023.

Πρόκειται για την 10η εν ενεργεία θυγατρική Εταιρία του ομίλου, ύστερα από αυτές της Αυστραλίας, Αυστρίας, Γερμανίας, Δανίας, Πολωνίας, Μονακό, Ηνωμένου Βασίλειου, Σουηδίας και Ισπανίας.

Στο «τιμόνι» της PANTAENIUS Hellas ο κ. Χρήστος Κοντοβασίλης ως Managing Director, ο οποίος καλωσόρισε τους φίλους και συνεργάτες, παρουσιάζοντας με το καλύτερο τρόπο την πορεία της εταιρίας και τους νέους στόχους.

Η ομάδα της PANTAENIUS Hellas, ο κ. Χρήστος Κοντοβασίλης Managing Director, Πέννυ Παπαγεωργίου στέλεχος πωλήσεων και οργάνωσης γραφείου, Έρρικα Μαντζώρου εξυπηρέτηση πελατών και Δημήτρης Μπάρκουλας υπεύθυνος διαχείρισης αποζημιώσεων

Η κίνηση αυτή δείχνει την αναγνώριση της προόδου που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα στον κλάδο σκαφών αναψυχής αλλά και επιβεβαιώνει τη σημαντικότητα που δίνει η PANTAENIUS να ενδυναμωθεί η παρουσία του ομίλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, δύο χώρες με τεράστια ναυτική παράδοση και διαρκώς αυξανόμενη κινητικότητα σκαφών.

Στη συνέχεια ο κ. Κοντοβασίλης, παρουσίασε την ομάδα του, την Πέννυ Παπαγεωργίου στέλεχος πωλήσεων και οργάνωσης γραφείου, την Έρρικα Μαντζώρου για την εξυπηρέτηση πελατών και τον Δημήτρη Μπάρκουλα υπεύθυνο διαχείρισης αποζημιώσεων.

Για την εκδήλωση, ταξίδεψαν από τα κεντρικά γραφεία της Pantaenius στη Γερμανία, κα. Jenny Oberbichler (Corporate Development, Pantaenius Gmbh), και οι κύριοι Phillip Harstrick (Head of Underwriting / member of Pantaenius BOD), Lennart Cornelsen (Subsidiary Management / member of Pantaenius BOD), Gunnar Brock (Head of Legal Dpt / Member of Pantaenius BOD).

Η Pantaenius βασιζόμενη στα περισσότερα από 50 χρόνια δραστηριότητας στον κλάδο και ασφαλίζοντας σήμερα περισσότερους από 100.000 ενεργούς πελάτες και τα σκάφη τους σε όλον το κόσμο, έχει δημιουργήσει και για το ελληνικό γραφείο μοναδικά προϊόντα ασφάλισης  για σχεδόν όλες τις κατηγορίες σκαφών (από ένα μικρό ταχύπλοο η ιστιοφόρο μέχρι σουπεργιοτ).

PANTAENIUS HELLAS UNDERWRITING AGENCY

Γρηγορίου Αυξεντίου 1, 17455 Άλιμος
Τηλ: + 30 21 0988 1046

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Ασφάλειες Σκαφών PANTAENIUS HELLAS Χρήστος Κοντοβασίλης
Comodo SSL