Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Παρ’ ολίγο τραγωδία: 11χρονος βούτηξε στη θάλασσα και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

11 Ιουλίου, 2022

Παρ’ ολίγο τραγωδία: 11χρονος βούτηξε στη θάλασσα και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών στην προβλήτα Αλυκών στον Βόλο, όταν χτύπησε πολύ σοβαρά το κεφάλι του μετά από βουτιά στη θάλασσα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό αμέσως από τα μέλη της ομάδας LifeguardVolos, με τη ναυαγοσώστρια να σπεύδει αμέσως στο σημείο και να βγάζει το παιδί από τη θάλασσα, διαπιστώνοντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Σε ένα από τα τραύματα, διαπιστώθηκε ότι είχε καρφωθεί στο κεφάλι του παιδιού μεταλλικό αντικείμενο, σε βάθος τουλάχιστον τριών εκατοστών. Δείτε τις φωτογραφίες και την ανακοίνωση της ομάδας LifeguardVolos στο Facebook: 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σοβαρό περιστατικό τραυματισμού 11χρονου συνέβη σήμερα στις 13:30 σε προβλήτα των Αλυκών. Άμεσα το αντιλήφθηκαν το πλήρωμα του σκάφους της LifeguardVolos και η ναυαγοσώστρια της παραλίας που διαπίστωσαν πολλαπλά τραυματα στο κεφάλι του 11χρονου,σε ένα εκ των οποίων είχε σφηνωθει μεταλλικό αντικείμενο τουλάχιστον 3 εκατοστά  καθάρισαν τα τραυματα σταμάτησαν την αιμορραγία ακινητοποιησαν και μετέφεραν το θύμα σε σκιερό σημείο που έχει πρόσβαση για το ασθενοφόρο το οποίο το παρέλαβε το νεαρό θύμα δίνοντας συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση και τις πρώτες βοήθειες πού παρείχαν οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos Λιαρος Λάμπρος Ραφαηλιδη Μαρία και Φιλιππάτου Χριστίνα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για τον νεαρό!»

Πηγή: eviathema.gr

Tags
Αλυκές Ατύχημα για παιδιά LifeguardVolos Θαλάσσιο Ατύχημα
Comodo SSL