Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

NAOK: Παρουσίαση Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

23 Ιουνίου, 2016

NAOK: Παρουσίαση Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Kαρλοβάσου στα πλαίσια της προσπάθειας του, να φέρει κοντά το άθλημα της ιστιοπλοΐας τριγώνου με τους μικρούς φίλους της ευρύτερης περιοχής μας, απέστειλε πρόσκληση ενδιαφέροντος στα σχολεία έτσι ώστε να γίνει μία παρουσίαση του αθλήματος.

samos-optimist-5Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν  θετικά το πρώτο δημοτικό (Πορφυριάδα ) και το δημοτικό σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 14/6 στις 10.00 π.μ έγινε παρουσίαση σκάφους και γενικότερα το άθλημα σε όλους τους μαθητές του 1ου δημοτικού από ομάδα του ομίλου και τον προπονητή. Στην συνέχεια  στις 12.00 π.μ. έγινε παρουσίαση και επίδειξη από αθλητές του ομίλου στην παραλία (Beach front ) παρουσία όλων των μαθητών του δημοτικού μεσαίου Καρλοβάσου. Το ενδιαφέρον των 200 παιδιών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα ήταν πολύ μεγάλο αφού ακολούθησαν δεκάδες ερωτήσεις.

samos-optimist-9 samos-optimist-7 samos-optimist-6 samos-optimist-1

Ο ΝΑ.Ο.Κ οφείλει να ευχαριστήσει θερμά για την θετική ανταπόκριση την προϊσταμένη της πρωτοβάθμιας κα Εμμανουηλίδου, την υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων της πρωτοβάθμιας κα Παππά, τον διευθυντή του πρώτου δημοτικού κο Κουκούλη Φανούρι , τη διευθύντρια του δημοτικού Μεσαίου Καρλοβάσου κα Mπαρμπάκη Μαρία, όπως επίσης και όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της δράσης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ξεκινήσουν το ταξίδι τους την 1η Ιουλίου.

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL