Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Παξοί: Σκάφος παρέσυρε άλλο σκάφος λόγω της κακοκαιρίας

7 Αυγούστου, 2020

Παξοί: Σκάφος παρέσυρε άλλο σκάφος λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας, το σκάφος “ΚΑΤΑΛΕΓΙΑ” ξέσυρε την άγκυρά του και παρέσυρε το σκάφος “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” με αποτέλεσμα να επικαθίσει σε αβαθή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Τετάρτης η Λιμενική Αρχή Παξών από τον κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους ”ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν.Π. 9775, ότι έτερο σκάφος με όνομα ”ΚΑΤΑΛΕΓΙΑ” Ν.Π. 12289 ξέσυρε την άγκυρά του λόγω έντονων τοπικών καιρικών φαινομένων και παρέσυρε το ”ΟΔΥΣΣΕΑΣ”.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και διαπίστωσαν ότι το ”ΟΔΥΣΣΕΑΣ”, είχε επικαθίσει σε αβαθή κοντά στην ακτή.

Τα δύο σκάφη με οκτώ επιβαίνοντες έκαστο, οδηγήθηκαν στο λιμένα Λάκκας Παξών, όπου προσέδεσαν με ασφάλεια και με τους επιβαίνοντες τους καλά στην υγεία τους, ενώ ο Κυβερνήτης του ”ΚΑΤΑΛΕΓΙΑ” δήλωσε μηχανική βλάβη του σκάφους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης των βλαβών από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε εισροή υδάτων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: www.corfupress.com

Tags
Σκάφος Κακοκαιρία Παξοί Λιμενική Αρχή Παξών [jetpack-related-posts]
Comodo SSL