Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΡΕΒΕΖΑ: παραλία Βράχου Λούτσας, η θάλασσα ξέβρασε νεκρά ψάρια

Σεπτέμβριος 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: παραλία Βράχου Λούτσας, η θάλασσα ξέβρασε νεκρά ψάρια

Όπως αναφέρουν στο PrevezaBest, τα ψάρια ξεβράστηκαν στη θάλασσα έχοντας σπασμένη την σπονδυλική τους στήλη… που συνήθως συμβαίνει στο ψάρεμα με εκρηκτικές ύλες – δυναμίτη.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Βράχου – Λούτσας. Λουόμενοι αλλά καταστηματάρχες της περιοχής παρατήρησαν ότι η θάλασσα άρχισε να “ξεβράζει” στην ακτή δεκάδες νεκρά ψάρια!

Μάλιστα, συνεχίζοντας οι αναφορές κάνουν λόγο για μεγάλη ποσότητα των νεκρών ψαριών, ενώ ο κόσμος τρομοκρατημένος που βρίσκονταν στο σημείο βγήκαν όλοι έξω από την θάλασσα.

Το ψάρεμα με δυναμίτη συνεχίζεται σε αρκετά μέρη της χώρας μας
Το ψάρεμα με δυναμίτη είναι μια παράνομη πρακτική που χρησιμοποιείται για να πετύχουν εύκολα και γρήγορα μεγάλες ψαριές, αγνοώντας τις καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. Οι “μπουρλοτιέρηδες” δραστηριοποιούνται σε απομακρυσμένους ψαρότοπους, αφού ρίξουν στη θάλασσα διάφορες τροφές για να προσεγγίσουν τα ψάρια, πυροδοτούν τα εκρηκτικά. Η έκρηξη σκοτώνει τα ψάρια σε ακτίνα δεκάδων μέτρων, καταστρέφει το φυτοπλαγκτόν και μετατρέπει τον θαλάσσιο βυθό σε κρανίου τόπο.

Πηγή: prevezabest

Tags
Παράνομη Αλιεία Πρέβεζα Ψάρεμα με δυναμίτη
Comodo SSL