Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντικλεπτική προστασία σε σκάφη και jet ski με την εξελιγμένη τεχνολογία της Pandora

2 Οκτωβρίου, 2023

Αντικλεπτική προστασία σε σκάφη και jet ski με την εξελιγμένη τεχνολογία της Pandora

Η Invetec παρουσιάζει την σειρά συστημάτων ασφαλείας και τηλεμετρίας για σκάφη και jet ski της Pandora, στην Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023.

Οι κλοπές σκαφών από πάρκινγκ, μαρίνες και χώρους φύλαξης έχουν γίνει συχνό φαινόμενο και προκαλούν σοβαρές ανησυχίες στους κατόχους.

Μπροστά σε αυτήν την αύξηση των κλοπών σκαφών, η ανάγκη για αντικλεπτική προστασία γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Το πρόσφατο παράδειγμα με το πολυτελές φουσκωτό που βρέθηκε χάρη συστήματος gps tracker δείχνει την αποτελεσματικότητα αυτών των συστημάτων.

Το σύστημα Pandora αποτελεί μία προηγμένη λύση αντικλεπτικής προστασίας, αποτελεσματική και αόρατη για τους κλέφτες, παρέχοντας ασφάλεια όπου και αν βρίσκεται το σκάφος σας.

Πρώτη επίσημη παρουσία στη Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023

Η Invetec, η επίσημη αντιπροσωπεία της Pandora σε 6 χώρες, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Invetec θα παρουσιάσει τα συστήματα Pandora Marine, Pandora Finder και Pandora Tracer, τα οποία αποτελούν την αδιαμφισβήτητη εξέλιξη της τεχνολογίας στον χώρο του σκάφους.

Pandora Marine

Η Pandora, είναι μια ρωσική κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων, που ιδρύθηκε στην πόλη Kaluga της Δυτικής Ρωσίας το 2004. Από τότε, έχει κάνει άλματα εξέλιξης. Αρχικά ειδικευόταν στα συστήματα ασφαλείας και τηλεμετρίας αυτοκινήτων. Ωστόσο, σήμερα, οι προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής της Pandora είναι σε θέση να παράγουν σχεδόν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό προϊόν.

Ο κ. Παύλος Μπραζιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Invetec, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που επιτέλους παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της Pandora στη διεθνή αγορά! Η Invetec δεσμεύεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο της ναυτιλίας, όπως είπαμε και κάναμε αντίστοιχα στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.”

Pandora Marine

Τα προϊόντα Pandora Marine, Finder και Tracer αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κόσμο της ναυτιλίας:

Pandora Marine: Το Pandora Marine είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα συναγερμού και τηλεμετρίας ειδικά σχεδιασμένο για σκάφη και jet ski. Προσφέρει τη μέγιστη προστασία ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες και δυνατότητες για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και την προστασία του σκάφους ακόμα και απομακρυσμένα!

Pandora Finder: Το Pandora Finder είναι μια σύγχρονη και εξαιρετικά αποτελεσματική συσκευή εντοπισμού που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό και την καταγραφή της πορείας του σκάφους ή του jet ski.

Pandora Tracer: Το Pandora Tracer είναι μια πολυλειτουργική μονάδα GPS tracker υψηλής τεχνολογίας με αισθητήρες κλίσης, κραδασμού, και μετακίνησης. Προσφέρει ένα πλήρες σύστημα τηλεμετρίας ενώ παράλληλα προσφέρει αντικλεπτικές δυνατότητες με μερικές μόνο προσθήκες. Η παρακολούθηση συμβάντων και άλλες εξαιρετικές λειτουργίες είναι μερικές από τις βασικές που εκτελεί το συγκεκριμένο σύστημα.

Pandora Marine

Στο περίπτερο της Invetec στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτά τα καινοτόμα προϊόντα και να μάθουν περισσότερα σχετικά με την προστασία που μπορούν να προσφέρουν. Στον χώρο μας, θα βρείτε την εξειδικευμένη ομάδα μας, η οποία θα βρίσκεται εκεί με σκοπό να σας ενημερώσει για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας.

Pandora Marine

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Invetec στην Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 και ανακαλύψτε το μέλλον της ναυτιλίας με τη σειρά προϊόντων Pandora Marine, Finder και Tracer.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Invetec Διεύθυνση:
Ιερά Οδός 330, Χαϊδάρι 124 61,
Τηλέφωνο: +30 210 5814441
Email: marketing@invetec.gr
Ιστοσελίδα: https://invetec.eu 

Tags
Pandora Tracer Pandora Κλοπές Σκαφών Thessaloniki Boat & Fishing Show Invetec Pandora Marine Αντικλεπτικά συστήματα gps tracker Pandora Finder
Comodo SSL