Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πρωτιά της Ελληνικής Ομάδας Υποβρύχιας Αλιείας στην Τενερίφη | 8ο Διεθνή Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ψαροτούφεκου

27 Νοεμβρίου, 2022

Πρωτιά της Ελληνικής Ομάδας Υποβρύχιας Αλιείας στην Τενερίφη | 8ο Διεθνή Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ψαροτούφεκου

VIII Open Internacional isla de Tenerife – Μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Ομάδας Ψαροτούφεκου, οι Μανώλης Γιάνκος και Γιάννης Σιδέρης κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση.

Άλλη μία επιτυχία για τους κορυφαίους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας Υποβρύχιας Αλιείας!

Οι Μανώλης Γιάνκος και Γιάννης Σιδέρης, με πολλές διακρίσεις, πανελλήνια πρωταθλήματα και σημαντικές επιτυχίες, ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να ανεβάσουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση με την υποστήριξη και τις υποδείξεις του αρχηγού Νίκου Καμπάνη.

Γιάννης Σιδέρης, Cristian (ο βαρκάρης της Ελληνικής ομάδας και πολλές φορές πρωταθλητής στην τράπεζα του πρωταθλήματος) και Μανώλης Γιάνκος στην προετοιμασία του open της Τενερίφης!

Η ελληνική ομάδα αποφάσισε ουσιαστικά την τελευταία στιγμή να συμμετέχει στον διεθνή αγώνα, με μόλις 3,5 μέρες αναγνώριση. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από το αποτέλεσμα αφού τα είδη ψαριών που πιάστηκαν δεν ήταν σταμπαρισμένα. Το μόνο ψάρι που είχε βρεθεί στην αναγνώριση ήταν ο ροφός που έπιασε ο Γιάνκος με την βοήθεια του Σιδέρη όπως σχετικά ανέφεραν στον φίλο και συνεργάτη Carlo Forni, για το διεθνές περιοδικό apneapassion.com.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης που ακολουθεί:

Με την ευκαιρία της πρωτιάς, ο αρχηγός της Εθνικής Νίκος Καμπάνης έκανε ανοιχτή πρόσκληση προς νέους ψαροκυνηγούς. Ανέφερε σχετικά: «Καταφέρνουμε διακρίσεις, αλλά χωρίς νέο αίμα δεν θα κάνουμε τίποτα. Πρέπει να έρχεται κόσμος στους αγώνες, περιμένουμε νέους αθλητές».

Πληροφορίες/φωτογραφίες: apneapassion.com

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Αγώνες Υποβρύχιας Αλιείας [jetpack-related-posts]
Comodo SSL