Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ψαράς σώθηκε μετά από τρεις μέρες στη θάλασσα μέσα σε ψυγείο! (vid)

5 Οκτωβρίου, 2020

Ψαράς σώθηκε μετά από τρεις μέρες στη θάλασσα μέσα σε ψυγείο! (vid)

Η βάρκα του παρασύρθηκε στα ανοιχτά από δυνατά ρεύματα και όταν αναποδογύρισε αυτός έπεσε στη θάλασσα, μπήκε στο ψυγειάκι, όπου θαλασσοδερνόταν για τρεις μέρες.

Συγκλονιστική στιγμή στην Ινδονησία, με το λιμενικό να εντοπίζει έναν αγνοούμενο ψαρά, ο οποίος ​ήταν τρεις μέρες στη θάλασσα μέσα σε ένα πλαστικό ψυγειάκι, χωρίς τροφή και νερό!

Ένας 46χρονος ψαράς, ο Ουντίν Ντιμάν, έζησε την πιο δραματική και, αναμφίβολα, μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του, καθώς η βάρκα του βούλιαξε και βρέθηκε στη θάλασσα για τρεις ολόκληρες μέρες.

Ενώ, όμως, ήταν πια σίγουρος πως θα πεθάνει, το λιμενικό τον εντόπισε να πλέει μέσα σε ένα μικρό πλαστικό ψυγείο για ψάρια που είχε μαζί του, το οποίο και χρησιμοποίησε ως σχεδία!

Το απίστευτο είναι πως ο Ουντίν δεν είχε ούτε τροφή, αλλά ούτε και νερό!

«Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι πώς κατάφερε να επιζήσει χωρίς τροφή και νερό για τρεις μέρες, αλλά είναι στα σίγουρα ένας τυχερός άντρας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βρήκαμε», είπαν οι άντρες του λιμενικού.

Όπως ανέφερε ο 46χρονος, η βάρκα του παρασύρθηκε στα ανοιχτά από δυνατά ρεύματα και όταν αναποδογύρισε και αυτός έπεσε στη θάλασσα, μπήκε στο ψυγειάκι, όπου θαλασσοδερνόταν για μέρες.

«Πότε πότε λιποθυμούσα από την πείνα και κοιμόμουν, μέχρι που με βρήκαν οι διασώστες», τόνισε.

Πηγή: gazzetta.gr

Tags
Ψαράς Ναυαγός
Comodo SSL