Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ψαροτουφεκάς πέρασε κορονοϊό και μίλησε για την εφιαλτική εμπειρία (AUDIO)

Απρίλιος 27, 2020

Ψαροτουφεκάς πέρασε κορονοϊό και μίλησε για την εφιαλτική εμπειρία (AUDIO)

Μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους της ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης είχε η συνέντευξη του ψαροτουφεκά αλλά και επαγγελματία δύτη Μπάμπη Σαρρή ο οποίος βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο όπου και είχε διασωληνωθεί.

Ο Μπάμπης μίλησε στην Ευτυχία Πενταράκη, στο Gavdos FM 888, παρουσιάζοντας αναλυτικά το τι έζησε όλες αυτές τις μέρες που βρέθηκε στο κρεββάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας μακριά από τους δικούς του ανθρώπους. Με την ευκαιρία ευχαρίστησε θερμά όλο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία όπου δίνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο Μπάμπης είναι νέος στην ηλικία, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Παρόλα αυτά, όπως σχετικά αναφέρει, η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Κόλλησε κορονοϊό στη Γαλλία γυρνώντας από επαγγελματικό ταξίδι.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή της δημοσιογράφου Ευτυχίας Πενταράκη στο www.gavdos888.gr.

Η Ευτυχία Πενταράκη, είναι γνωστή στο χώρο μας για την λατρεία της στην θάλασσα και το ψαροντούφεκο! Εργάστηκε στο Star ως παρουσιάστρια ειδήσεων αλλά και ως πολεμική ανταποκρίτρια στο Ιράκ. Πριν χρόνια αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της μετακομίζοντας στην Κρήτη όπου και εργάζεται ενώ στον ελεύθερο της χρόνο μπορεί και ασχολείται περισσότερο με το υποβρύχιο ψάρεμα!

Ευχόμαστε περαστικά στον Μπάμπη Σαρρή και σύντομα να επιστρέψει στις αγαπημένες του δραστηριότητες.

Tags
Ψαροτούφεκο Κορονοϊός Ευτυχία Πενταράκη Gavdos FM 888
Comodo SSL