Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ψευδο-ψαροτουφεκάς χτύπησε θαλάσσια χελώνα και σήκωσε τις φωτογραφίες στο facebook για τα like!

Ψευδο-ψαροτουφεκάς χτύπησε θαλάσσια χελώνα και σήκωσε τις φωτογραφίες στο facebook για τα like!

Η φωτογραφία αυτή έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ήδη κυκλοφορεί σε πολλά group και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ψάχνοντας την προέλευσή της αλλά και το λόγο που κάποιος απάνθρωπος μπορεί να έκανε μία τόσο αποτρόπαια πράξη.

Η φωτογραφία προέρχεται από την ανατολική πλευρά της Ανδριατικής και συγκεκριμένα από την Stoliv στο Μαυροβούνιο. Η παράλογη ιστορία ξεκινά από την άγνοια και βλακεία του ψευδο-ψαροτουφεκά που σκέφτηκε να πατήσει την σκανδάλη σημαδεύοντας μία μεγάλη θαλάσσια χελώνα (Caretta caretta) για να μπορέσει αργότερα να σηκώσει την φωτογραφία σε γκρουπ στο facebook.

Δυστυχώς, παρότι είχε τρίαινα και μικρό όπλο, το χτύπημα ήταν σε ευαίσθητο σημείο και μοιραίο για την χελώνα.

Μόνο όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο κατάλαβε τι είχε κάνει, αφού αντί για τα λάικ, η αποδοκιμασία ήταν τεράστια, και παρότι κατέβασε τη φωτογραφία τα ειδησεογραφικά site και εξοργισμένοι χρήστες του ίντερνετ φρόντισαν να περάσει τα σύνορα του Μαυροβουνίου, και όλοι πλέον να ζητούν την τιμωρία του.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητα του ψαρά αλλά σύντομα θα τον εντοπίσουν παρότι αμέσως απενεργοποίησε τον λογαριασμό του. Όπως σχετικά γράφει δημοσίευμα, έτρεξαν και οι «αντιρρησίες» να βρουν δικαιολογία, ότι πιθανόν η χελώνα να ήταν επιθετική απέναντι στον ψευδο-ψαροτουφεκά και να αναγκάστηκε να αμυνθεί, όμως αυτό δεν ακούγεται καθόλου πειστικό αφού το σημείο που η χελώνα δέχτηκε την βέργα μαρτυρά ότι ήταν κρυμμένη στη ποσειδωνία (ψηλά φύκια) ή ξαπλωμένη στο βυθό.

Ευχόμαστε σύντομα οι αρχές να πιάσουν τον ανεγκέφαλο, και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Tags
Θαλάσσια Χελώνα Μαυροβούνιο
Comodo SSL