Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πώς είναι να σε βρίσκει σεισμός στο βυθό της θάλασσας – Εντυπωσιακό βίντεο

14 Νοεμβρίου, 2023

Πώς είναι να σε βρίσκει σεισμός στο βυθό της θάλασσας – Εντυπωσιακό βίντεο

Οι δύτες φαίνεται να παρασύρονται με δύναμη μέσα στο νερό, με τον έναν να προσπαθεί να κρατηθεί από κοράλλια…

Τρομαχτική είναι η εμπειρία του να σε βρει ένας ισχυρός σεισμός και να αρχίσει να σείεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Πόσο μάλλον αν σου τύχει στο βυθό της θάλασσας…

Οι σεισμοί γνωρίζουμε ως σήμερα ότι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά στο ψάρεμα, εξαρτώμενοι από τη σοβαρότητα του σεισμού τα χαρακτηριστικά της περιοχής. Γενικά, επικρατεί ένας κανόνας ότι μετά από σεισμική δραστηριότητα δεν βρίσκουμε ψάρια για κάποιο διάστημα ωρών ή ημερών. Το βίντεο που ακολουθεί είναι ίσως η μαρτυρία γιατί γίνεται αυτό!

Το πώς είναι η εμπειρία ενός ισχυρού σεισμού κάτω από το νερό, φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και δίνει απάντηση μέσα από τα μάτια μιας ομάδας δυτών. Στο βίντεο, εμφανίζεται μια ομάδα δυτών που βρίσκονται περιτριγυρισμένοι από κοράλλια και ψάρια κοντά στον πυθμένα του ωκεανού, την ώρα που το έδαφος σείεται λόγω σεισμού μεγέθους 7,2 βαθμών Ρίχτερ.

Στο βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι φαίνεται να παρασύρονται με δύναμη μέσα στο νερό, με τον έναν να προσπαθεί να κρατηθεί από κοράλλια προτού εξαφανιστούν όλοι σε ένα υποβρύχιο πέπλο σκόνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη θάλασσα Banda που περιβάλλει τα νησιά Maluku της Ινδονησίας.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Σεισμός
Comodo SSL