Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ρέθυμνο: Ανατροπή αλιευτικού σκάφους - Τα δίχτυα μπλέχτηκαν στην προπέλα

3 Μαρτίου, 2020

Ρέθυμνο: Ανατροπή αλιευτικού σκάφους - Τα δίχτυα μπλέχτηκαν στην προπέλα

Μεγάλη λαχτάρα για επαγγελματία ψαρά που ενώ ψάρευε και στην προσπάθεια του να ανασύρει τα δίχτυα, αυτά μπλέχτηκαν στην προπέλα του σκάφους του.

Το σκάφος του παρασύρθηκε από τον κυματισμό προς τα βράχια με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να προσαράξει.

Συναγερμός σήμανε στην Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου την Καθαρά Δευτέρα, για σκάφος που προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΑΛΥΚΗ ΣΙΣΕΣ» του δήμου Μυλοποτάμου.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε ότι το Ε/Π -Α/Κ σκάφος «ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Λ.Η. 2866 είχε ανατραπεί και προσαράξει στο βραχώδες τμήμα της παραλίας.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης και μοναδικός επιβαίνοντας του σκάφους, ενώ ψάρευε και στην προσπάθεια του να ανασύρει τα δίχτυα, αυτά μπλέχτηκαν στην προπέλα του σκάφους το οποίο παρασύρθηκε από τον κυματισμό προς τα βράχια με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να προσαράξει.

Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Α/Κ σκάφους μέχρι την επιθεώρηση του και τη διαπίστωση αποκατάστασης της αξιοπλοΐας του.

Φωτο αρχείου | πηγή: Flashnews.gr

Tags
Λιμενικό Σώμα Αναποδογύρισε Σκάφος Ρέθυμνο Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου
Comodo SSL