Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σάμος: Μάχη με τα κύματα έδωσε για ώρες σέρφερ

19 Αυγούστου, 2020

Σάμος: Μάχη με τα κύματα έδωσε για ώρες σέρφερ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 52χρονου σέρφερ στη Σάμο, ο οποίος βρέθηκε να παλεύει για ώρες με τα κύματα μέσα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα ενώ είχε νυχτώσει.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε σέρφινγκ στην περιοχή ο 52χρονος Σαμιώτης, ξεκινώντας μάλιστα από την επιχείρηση φίλου του στην περιοχή του Κοκκαρίου.

Αυτή την φορά όμως η τύχη του επιφύλασσε ένα δύσκολο απόγευμα.

Αποτέλεσμα των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή ήταν να ανατραπεί η σανίδα του και να πέσει στη θάλασσα. Τα κύματα παρέσυραν την σανίδα και ενώ προσπάθησε να την φτάσει δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να βρεθεί να κολύμπα μακριά από την ακτή. Η ώρα περνούσε και ο φίλος του ξεκίνησε να τον αναζητά ενώ ειδοποίησε και το Λιμεναρχείο Σάμου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα σκάφη του Λ.Σ. τα οποία άρχισαν να «χτενίζουν» την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Μετά από λίγο εντοπίστηκε η σανίδα του ενώ η αγωνία για την τύψη του 52χρονου αυξάνονταν. Μετά από ώρες και ενώ κινητοποιήθηκε το παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και ο Σύλλογος Αυτοδυτών, τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν και περισυνέλεξαν ζωντανό και εμφανώς ταλαιπωρημένο τον 52χρονο.

Πηγή:www.samostimes.gr

Tags
Σάμος Σέρφερ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL