Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σχολή ταχυπλόων σκαφών Σγουρός Μάνθος | Ανοιξιάτικη προσφορά

22 Μαρτίου, 2023

Σχολή ταχυπλόων σκαφών Σγουρός Μάνθος | Ανοιξιάτικη προσφορά

Ανοιξιάτικη Προσφορά: Αποκτήστε το δίπλωμα ταχυπλόου σας από 300€ με μόλις 200€!

Πριν βρεθούμε στα ανοιχτά στη θέση του χειριστή µε ένα ταχύπλοο σκάφος, ανεξαρτήτως µήκους, οφείλουμε να έχουμε την «ναυτική ικανότητα» ώστε να πλεύσουμε µε ασφάλεια για εμάς, το πλήρωμα  και το σκάφος.

Πρέπει λοιπόν να απευθυνθούμε σε κάποια σχολή εκπαίδευσης υποψηφίων χειριστών ταχύπλοων σκαφών. Η σχολή του Μάνθου Σγουρού, προσφέρει μία σημαντική έκπτωση που μπορείτε να επωφεληθείτε!

Η σχολή υποψηφίων χειριστών ταχύπλοων σκαφών του Μάνθου Σγουρού
Η σχολή ταχυπλόων σκαφών δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2004. Είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Ιδρυτής της σχολής είναι ο Μάνθος Σγουρός, που είχε το μεράκι να ιδρύσει μια σχολή εκπαίδευσης για υποψήφιους οδηγούς ταχυπλόων σκαφών και να μεταδώσει τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την αγάπη του για τη θάλασσα.

Η σχολή έχει έδρα την Καλλιθέα (Δοϊράνης 165 – πρώτη παράλληλη της Συγγρού) και διαθέτει 4 σκάφη. Αυτά βρίσκονται στις μαρίνες Γλυφάδας, Ελευσίνας, Πειραιά και Καλλιθέας. Τα 3 εξ αυτών είναι τεσσάρων έως εφτά μέτρων με ιπποδύναμη 40 – 225 ΗΡ και το 1 είναι φουσκωτό σκάφος 10 μέτρων με ιπποδύναμη 300 HP. Χρησιμοποιείται σε μαθήματα ανοιχτής θαλάσσης όπου πραγματοποιείται ένα ταξίδι από τον Πειραιά μέχρι την Αίγινα.

Η σχολή διαθέτει υπευθυνότητα και επαγγελματισμό ώστε να παρέχει στους υποψήφιους οδηγούς τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να οδηγούν τα δικά τους σκάφη στο μέλλον. Προσθέστε σε όλα αυτά και την ασφάλεια που παρέχει η σχολή και που πρέπει να υπάρχει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι που τυχόν θα παρουσιαστούν στο θαλάσσιο χώρο.

Η εκπαίδευση
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Τα πρακτικά μαθήματα λαμβάνουν χώρα στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Είναι σημαντικό ο υποψήφιος να εξοικειωθεί με την οδήγηση όχι μόνο την ημέρα αλλά κυρίως τη νύχτα, καθώς η νύχτα στη θάλασσα κρύβει κινδύνους που χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΜΑΝΘΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ – ΣΧΟΛΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ
6936 941 597 | 2160 026 378
ΔΟΪΡΑΝΗΣ 165 – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Email: manthossgouros1972@gmail.com

Tags
Μάνθος Σγουρός Άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους Σχολές Ταχυπλόων
Comodo SSL