Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σεµινάριο - Παρουσίαση προϊόντων DUO στην Σύρο

5 Οκτωβρίου, 2015

Σεµινάριο - Παρουσίαση προϊόντων DUO στην Σύρο

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Αλκυών στη Σύρο, πραγµατοποιήθηκε παρουσίαση προϊόντων από τη γνωστή εταιρεία τεχνητών δολωµάτων DUO (Designed by Ultimate Organizer) σε συνεργασία µε το κατάστηµα ειδών αλιείας Captain Hook Syros του ζεύγους Βαλεντίνου κ. Ελισσάβετ Χατζαντώνη.
Οι λάτρεις του ψαρέµατος, ανεξαρτήτου τεχνικής, συγκεντρώθηκαν για να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της Ιαπωνικής αυτής εταιρείας, µε παρουσιαστή τον κ. Ντίνο Παναγή (Γεν. Εισαγωγέα Ελλάδας-Κύπρου) και τον Σπύρο Πουληµένο. Μιλώντας για την µεγάλη γκάµα των προϊόντων τους ο κ. Παναγής, αναφέρθηκε για την υψηλή ποιότητα και για τα εξειδικευµένα τεχνητά, σχεδιασµένα από τον κ. Masahiro Adashi, ο οποίος θεωρείται κορυφαίος σχεδιαστής στο κόσµο των τεχνητών δολωµάτων, και εστίασε στο σχεδιασµό του κάθε τεχνητού και στο σωστό τρόπο χρήσης τους διότι όπως είπε «τι και αν έχεις το καλύτερο τεχνητό στον κόσµο αν δεν ξέρεις να το δουλέψεις, να το ψαρέψεις σωστά, σου είναι άχρηστο». Εξήγησε ότι η αεροδυναµική σχεδίαση των τεχνητών DUO «υπερνικά τη βαρύτητα», ενώ ο ποιοτικός έλεγχος σε κάθε βήµα της παραγωγής από εξειδικευµένο προσωπικό, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και τις διαδικασίες κατασκευής σε όλη την γραµµή παραγωγής.

Με τη σειρά του ο κ. Πουληµένος µας µίλησε για τους διάφορους χρωµατισµούς, τις σαλαγκιές που χρησιµοποιούνται και ιδίως για τα νέα Tide Minnow Slim 175 FLYER Nature Designs δηλ. την ακριβή αποµίµηση µπαρµπουνιού και λούτσου τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη Mεσόγειο θάλασσα.
Τελειώνοντας την παρουσίαση των προϊόντων ακολούθησε επίδειξη  στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου οι παρευρισκόµενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιµάσουν και οι ίδιοι πλεύσεις και ανακτήσεις διάφορων τεχνητών. Η πρώτη τέτοιου είδους παρουσίαση – «σεµιναρίου»  στο νησί της Σύρου, στέφθηκε µε επιτυχία και το κατάστηµα CaptainHook Syros ήδη προγραµµατίζει µελλοντικά σεµινάρια µε θέµα διάφορες τεχνικές ψαρέµατος θέλοντας να προσφέρει περισσότερες γνώσεις και να ευχαριστήσει φίλους και πελάτες.

Tags
Captain Hook Syros Σύρος DUO Anglermania LTD Ντίνος Παναής Βαλεντίνος Χατζαντώνης
Comodo SSL