Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σε κίνδυνο ψαράς και σκάφος από δίχτυ... ποδοσφαίρου!

17 Σεπτεμβρίου, 2019

Σε κίνδυνο ψαράς και σκάφος από δίχτυ... ποδοσφαίρου!

Σε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας ψαράς στην Κρήτη, με αφορμή την ασυνειδησία κάποιων!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο cretalive, ο άτυχος ψαράς πήρε τη βάρκα του, όπως κάνει σχεδόν καθημερινά, περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα και βγήκε στη θαλάσσια περιοχή σχεδόν ένα μίλι από τον Αποσελέμη, κοντά στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου.

Στην πορεία, η μηχανή του σκάφους σταμάτησε να δουλεύει επειδή μπερδεύτηκε ένα δίχτυ στην προπέλα του. Όπως αποδείχτηκε, το συγκεκριμένο δίχτυ δεν ήταν αλιευτικό, αλλά από αυτά που βάζουν στα γήπεδα ποδοσφαίρου για να τα περιφράξουν.
Χρειάστηκε η συνδρομή δεύτερου σκάφους για να μπορέσει να ρυμουλκηθεί το πρώτο πίσω στο λιμάνι της Χερσονήσου. Έυτυχώς για τον ψαρά, δεν είχε κακό καιρό για να υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα εξαιτίας αυτού του πρωτοφανούς… εμποδίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία «αυτός που πέταξε το δίχτυ στη θάλασσα, θα μπορούσε να είχε βουλιάξει το σκάφος και να βάλει σε πολύ μεγαλύτερους κινδύνους τον ψαρά, ο οποίος ήταν μόνος και δεν μπορούσε να αφήσει το σκάφος ακυβέρνητο για να βουτήξει να βγάλει το εμπόδιο από τη μηχανή»!

Πηγή: cretalive.gr

Tags
Σε Κίνδυνο Ψαράς Άτυχος Ψαράς Ανάληψη Χερσονήσου Μπερδεύτηκε Δίχτυ Δίχτυ Ποδοσφαίρου Ρυμούλκηση Σκάφους Κρήτη
Comodo SSL