Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΣΕΜΕΞ: Συνέλευση 2023 και εκλογές για το ΔΣ του σωματείου

30 Ιανουαρίου, 2023

ΣΕΜΕΞ: Συνέλευση 2023 και εκλογές για το ΔΣ του σωματείου

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, Κυριακή 29 Ιανουαρίου, η Ετήσια Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του σωματείου ΣΕΜΕΧ, στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, στη Γλυφάδα.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να προσέρχονται τα μέλη του ΣΕΜΕΞ από την Αθήνα αλλά και πολλοί εξ αυτών ήταν από την επαρχία. Ο κ. Καμίτσης Πέρος από την Πάτμο, ο κ. Κρώνης από την Πάρο, ο κ. Βιττωράτος από την Κεφαλλονιά.

Επίσης από το Κρανίδι ο κ. Αυδούλης και ο κ. Καραμαντζάνης, από τον Γαλατά ο κ. Παπαδάκης, από τον Βόλο ο κ. Πρίκας, ο κ. Μάνεσης από την Κέρκυρα και πολλά ακόμη μέλη του σωματείου μας από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς Χρυσόστομος, ξεκίνησε τις διεργασίες της γενικής συνέλευσης. Στη συνέχεια η διαδικασία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του σωματείου μας ξεκίνησε με την εκλογή του προέδρου. Πρόεδρός της εξελέγη παμψηφεί ο κ. Κανούτας Γεώργιος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. κ. Μανωλάς Ζήνων, παρουσίασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης, και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο ταμίας κ. Κουτσούρος Αλέξανδρος που παρουσίασε τον απολογισμό του 2022.

Με την παρουσία τους  ας τίμησαν ο κ. Ξενικός Κωνσταντίνος, οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συνεργαζόμαστε, από την εταιρεία DQS HELLAS, ο κ. Παναγιώτης Γιαννούτσος και η κα Φωτεινή Λαμπρογεώργου, από τις σχολές ΩΜΕΓΑ η κυρία Ιωάννα Σιοτρόπου, από την Εταιρία  Ασφαλιστικών Συμβούλων Safest, οι κύριοι Στέφας Βασίλειος και Κωνσταντίνος Σοφικίτης, απαντώντας σε ερωτήσεις και απορίες των μελών μας.

Αργότερα, πραγματοποιηθήκαν οι Αρχαιρεσίες του σωματείου μας, βάσει του καταστατικού. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε ως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: κ. Σουμαλάς Χρυσόστομος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: κ. Τσουκλίδης Βαλεντίνος

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: κ. Μάνωλας Ζήνων

ΤΑΜΙΑΣ: κ. Κουτσούρος Αλέξανδρος

ΜΕΛΟΣ: κ. Παπαδάκης Βασίλειος

ΜΕΛΟΣ: κ. Τσικνής Κωνσταντίνος

ΜΕΛΟΣ: κ. Λυραντζάκης Αντώνιος

Ως Εκπρόσωποι στην ΕΟΒΕΑΜΜ ορίστηκαν οι κύριοι: Λυραντζάκης Αντώνιος, Τσουκλίδης Βαλεντίνος και Καμίτσης Πέρος.

Ως Ελεγκτική Επιτροπή ορίστηκαν οι κύριοι: Μάνεσης Γεώργιος, ο Γενναδόπουλος Ανδρέας και ο Γεωργούλης Γεώργιος.

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή συνέχεια στο έργο του και καλή σταδιοδρομία.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κ. Κανούτας Γεώργιος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης και ανανεώνει το ραντεβού για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024.

Το επόμενο ραντεβού, δίνεται για την έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας, όπου και το σωματείο συμμετέχει με περίπτερο.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
ΣΕΜΕΞ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL