Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σεμινάριο αλιείας στην Βόρεια Ελλάδα και κοπή πίτας από τη Shimano

8 Απριλίου, 2024

Σεμινάριο αλιείας στην Βόρεια Ελλάδα και κοπή πίτας από τη Shimano

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας “Αφοί Κασάμπαλη“  σεμινάριο για την τεχνική του Spinning το οποίο διοργάνωσε η δραστήρια διαδικτυακή ομάδα SPINNING ΣΤΗ ΒOΡΕΙΑ ΕΛΛAΔΑ, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η ετήσια κοπή πίτας.

Οι ομιλητές  Δεσποινίδης Πέτρος και Γιαννακόπουλος Νίκος μετέφεραν τις γνώσεις τους σχετικά με τις τεχνικές SPINNING & LRF κερδίζοντας το ενδιαφέρον των ακροατών το οποίο έμεινε αμείωτο καθώς το σεμινάριο είχε ως κεντρική ιδέα, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και εμπειριών από όλους τους ακροατές, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα ταξίδεψαν από μακρινές περιοχές της Ελλάδας.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ συνοδευόμενο από πλούσιο μπουφέ, προσφορά του χορηγού, σε έναν όμορφο διαμορφωμένο χώρο γεμάτο ψάρεμα αλλά και προϊόντα των εταιριών Shimano και Kendozo.

Το προσωπικό της εταιρίας ήταν έτοιμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με νέα προιόντα, αλλά και θέματα που αφορούν την ορθή συντήρηση και το service των μηχανισμών.

Οι ομιλητές ανέλυσαν με λεπτομέρεια τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να εφαρμόσει κάποιος την τεχνική αλλά και την σωστή χρήση του, ενώ ταυτόχρονα μετέφεραν τις προσωπικές τους εμπειρίες στο πεδίο δίνοντας τροφή για σκέψη αλλά και λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως να κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Στο διάλειμμα του πρώτου μέρους πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας της ομάδας με το φλουρί να κρύβει ακόμη μια έκπληξη – δώρο από τον χορηγό για τον τυχερό.

 «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που αρωγός σε όλες μας τις σκέψεις είναι ο κ. Παναγιώτης Κασάμπαλης και έτσι αυτές οι σκέψεις μπορούν να υλοποιηθούν σε πράξεις, παρά τους δύσκολούς καιρούς που διανύουμε. Στόχος μας είναι μέσα από τέτοιες δραστηριότητες να αναπτυχθεί η ερασιτεχνική αλλά και η αθλητική αλιεία ώστε ο χρόνος στην φύση και συγκεκριμένα στην θάλασσα να αποτελεί πηγή ενέργειας χωρίς παρεμβάσεις μέσα και έξω από αυτή» ανέφερε ο κ. Δεσποινίδης κλείνοντας την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Shimano Σεμινάριο Αλιείας Αφοί Κασάμπαλη & Σία Ο.Ε Κοπή Πίτας SPINNING ΣΤΗ ΒOΡΕΙΑ ΕΛΛAΔΑ
Comodo SSL