Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σεµινάριο από τον ΓΛΑΥΚΟ

27 Ιουλίου, 2015

Σεµινάριο από τον ΓΛΑΥΚΟ

Σεµινάριο από τον ΓΛΑΥΚΟ

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου  ο “Γλαύκος” διοργάνωσε θεωρητικό σεµινάριο µε τίτλο “Θέµατα ΩΡΛ και εξισώσεις”. Οµιλητής ήταν ο Dr. ∆ηµήτρης Λουλούδης ο οποίος έχει εξειδικευτεί στην καταδυτική ιατρική στο Ναυτικό Νοσοκοµείο Αθηνών. Στο σεµινάριο  συζητήθηκαν διάφορα θέµατα που αφορούν τη λειτουργία του αυτιού και της µύτης.  Προβλήµατα που µπορεί να προκύψουν και λύσεις που µπορούν να δοθούν.

Επίσης δόθηκε σηµασία στο θέµα των εξισώσεων καθώς πολλοί αντιµετωπίζουν προβλήµατα και δε γνωρίζουν την αιτία και τη σωστή αντιµετώπισή τους. Οι ερωτήσεις των παρευρισκοµένων ήταν πολλές και συνεχείς και το σεµινάριο κράτησε περίπου δυόµιση ώρες. Στο διάλειµµα που έγινε κληρώθηκαν µεταξύ των συµµετεχόντων δύο δωρεάν επισκέψεις για εξέταση στο ιατρείο του κ. Λουλούδη.

Υπενθυµίζουµε ότι η εγγραφή στο σύλλογο είναι 20 € εφάπαξ και η ετήσια συνδροµή 40€ (ισχύει για ένα χρόνο από την ηµεροµηνία κατάθεσης). Επίσης όσοι δεν κατάφεραν να προµηθευτούν µπλούζες ή αυτοκόλλητα για τα όπλα και τα πέδιλα, µπορούν να το κάνουν στα γραφεία του Γλαύκου κάθε Τετάρτη από τις 20:30-23:00.

Tags
Γλαύκος Σεμινάριο
Comodo SSL