Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Χειμερινή Συντήρηση Σκάφους - Κινητήρα»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Χειμερινή Συντήρηση Σκάφους - Κινητήρα»

Το Σ.Ε.Μ.ΕΞ (Σωματείο Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών) και το περιοδικό Boat & Fishing σας προσκαλούν στο 3ωρο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 18:00, στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», στη Γλυφάδα με θέμα την χειμερινή συντήρηση του ναυτικού κινητήρα και του σκάφους αναψυχής.

Ομιλητές: Ιωάννης Παπαδόγιας, Τεχνικός Διευθυντής στην ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ο Νίκος Πέππας, Τεχνικός Διευθυντής στην MOTOCRAFT.

Το καλοκαίρι πέρασε, οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν και τα περισσότερα σκάφη ετοιμάζονται να παροπλιστούν για το χειμώνα. Ποια είναι όμως η σωστή διαδικασία; Οι βροχές, οι εναλλαγές του καιρού (ήλιος, υγρασία) και το αλάτι της καλοκαιρινής περιόδου καταστρέφουν το σκάφος και τον κινητήρα δημιουργώντας προβλήματα που θα μας κοστίσουν. Ακολουθώντας τη ρήση «Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν» το ΣΕΜΕΞ σας προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο σεμινάριο όπου θα αναλυθούν όλα τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν αν απλά παρατήσουμε το σκάφος και τον κινητήρα χωρίς την απαραίτητη χειμερινή συντήρηση.

Νίκος Πέππας: εταιρία MOTOCRAFTΕσω-Εξω Κινητήρες – Εσωλέμβιους Κινητηρες, Mercury Diesel – Cummins
Ιωάννης Παπαδόγιας: εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Εξωλέμβιους Κινητήρες Mercury
EIΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ

Σ.Ε.Μ.ΕΞ – Σωματείο Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών
Πληροφορίες: Τηλέφωνο: +30 210 3848073 | email: info@semex.gr

Comodo SSL