Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΥΘΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ιούλιος 11, 2016

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΥΘΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

xanthi_vithometra_16-dΤο Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη σεμινάριο-παρουσίαση με θέμα τη λειτουργία των βυθομέτρων. Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο Ερασιτεχνικός Σύλλογος Ψαράδων Ξάνθης, ένας σύλλογος που δραστηριοποιείται πολύ δυναμικά στο χώρο της θάλασσας και του ψαρέματος. Μετά από συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Tεχνοβυθομετρικής Δημήτρη Σπύρου και σε συνεργασία με την εταιρεία FURUNO HELLAS, το ραντεβού δόθηκε στο ξενοδοχείο Ζ-PALACE, όπου ο σύλλογος ανέλαβε άρτια τόσο την οργάνωση του σεμιναρίου, όσο και την άψογη φιλοξενία των εισηγητών.

xanthi_vithometra_16-aΗ προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, παρόλο που ήταν Σαββατοκύριακο και οι μέρες ιδανικές για εξόρμηση στη θάλασσα, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει δίψα για μάθηση και εξειδίκευση. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν και φίλοι της θάλασσας και του σκάφους από τις γύρω πόλεις, όπως Καβάλα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη κ.α. Ο Σύλλογος Ξάνθης  μοίρασε δώρα από χορηγούς σε όλα τα μέλη του που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο, ενώ πρόσφερε και τιμητική πλακέτα στο Δημήτρη Σπύρου.

Αξίζει να τονιστεί πως στις μέρες μας σπανίζουν τέτοιοι ερασιτεχνικοί σύλλογοι, και η άψογη οργάνωση του σεμιναρίου απέδειξε τη συνοχή και τη δυνατή αγάπη των μελών του για τη θάλασσα.

xanthi_vithometra_16-bΟι εισηγητές Δημήτρης Σπύρου (ΤΕΧΝΟΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΗ), Βαγγέλης Κανάκης (FURUNO HELLAS) και Παπαδάκος Δημήτρης (FURUNO FISHING TEAM), ευχαρίστησαν θερμά τόσο τον πρόεδρο του συλλόγου Σήφη Μεϊμαρίδη, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Κώστα Καρδιτσιώτη, Σάββα Σερραίο, Νίκο Παπαβέργο, Νίκο Αντωνιάδη, για τις όμορφες αναμνήσεις που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό τους.

xanthi_vithometra_16-e

Tags
Σεμινάρια Furuno Δημήτρης Σπύρου Ξάνθη Ερασιτεχνικός Σύλλογος Ψαράδων Ξάνθης
Comodo SSL