Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σεμινάριο συλλόγου ΓΛΑΥΚΟΣ 16 & 17 Οκτωβρίου 2015

23 Σεπτεμβρίου, 2015

Σεμινάριο συλλόγου ΓΛΑΥΚΟΣ 16 & 17 Οκτωβρίου 2015

Ο σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου “Γλαύκος” διοργανώνει διήμερο (θεωρητικό + πρακτικό) εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 16+17 Οκτωβρίου με θέμα “Τεχνική ελεύθερης κατάδυσης σε συνδυασμό με μοντέρνες τεχνικές εξίσωσης”.

Ομιλητής θα είναι ο εκπαιδευτής και κριτής της AIDA International και αθλητής ελεύθερης κατάδυσης Αλέξανδρος Κούκος.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου (Αγκύλης 78, Νέος Κόσμος) αρχικά Θα αναλυθούν διεξοδικά η τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης, η σημασία και η χρηστικότητα της, καθώς επίσης συνηθισμένα λάθη που γίνονται και τρόπους αποφυγής αυτών.
Έπειτα θα γίνει παρουσίαση και επεξήγηση των μοντέρνων τεχνικών εξίσωσης και πως μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να επιτύχουμε μια πιο αποτελεσματική  και οικονομικότερη εξίσωση στο βάθος-στόχο που έχουμε επιλέξει να καταδυθούμε.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα ακολουθήσει το πρακτικό κομμάτι στην θάλασσα (2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης) όπου θα γίνουν πράξη όλα αυτά που συζητήθηκαν στο θεωρητικό μέρος δίνοντας ξεχωριστή προσοχή στον κάθε συμμετέχοντα ώστε να τα εκτελέσει σωστά.

Για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου το παράβολο συμμετοχής για τα μη μέλη του συλλόγου είναι 30 €, ενώ για τα οικονομικώς εντάξει μέλη είναι στη συμβολική τιμή των 5 €.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να γίνετε μέλος του Γλαύκου (www.glafkos.gr) και να επωφεληθείτε των παροχών που προσφέρει!

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο info@glafkos.gr
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε!

Tags
Σεμινάρια Γλαύκος
Comodo SSL