Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σεμινάριο Γλαύκου: "Η τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης βήμα προς βήμα"

Απρίλιος 22, 2016

Σεμινάριο Γλαύκου: "Η τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης βήμα προς βήμα"

Ο σύλλογος Γλαύκος σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές ελεύθερης κατάδυσης των Hellas Freedivers Χρήστο Παπαδόπουλο και Κώστα Μαδούρο, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο με θέμα “Η τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης βήμα προς βήμα”.

Την Τετάρτη 4 Μαϊου 2016 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου στο Νέο Κόσμο το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου όπου θα αναλυθούν ένα-ένα τα στάδια μιας βουτιάς, ενώ κατόπιν θα γίνει προβολή και σχολιασμός βίντεο με τα πιο συνηθισμένα λάθη που παρατηρούνται.

Το πρακτικό μέρος θα γίνει πρωινή ώρα στο 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.  Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν καταδύσεις σε βάθη που νιώθουν απολύτως άνετα δίνοντας όλη την έμφαση στη σωστή εκτέλεση της τεχνικής. Οι εκπαιδευτές θα δίνουν συμβουλές στον καθένα ξεχωριστά για τη βελτίωση της βουτιάς του, επισημαίνοντας τα σημεία που θα πρέπει να δοθεί προσοχή.

Οι προσπάθειες θα καταγράφονται σε βίντεο και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να παραλάβει τις δικές του από τα γραφεία του συλλόγου την Τετάρτη 11 Μαΐου φέρνοντας ένα στικάκι usb.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου για τα οικονομικώς εντάξει μέλη είναι δωρεάν, ενώ για όσους δεν είναι μέλη αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο το παράβολο είναι 15 € και καταβάλλεται λίγο πριν την έναρξη του θεωρητικού μέρους.

Λόγω περιορισμού ατόμων για το πρακτικό μέρος, όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@glafkos.gr για να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

Comodo SSL