Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Βελτίωση απόδοσης μέσω της τεχνικής & ασφάλεια στην ελεύθερη κατάδυση

17 Οκτωβρίου, 2018

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Βελτίωση απόδοσης μέσω της τεχνικής & ασφάλεια στην ελεύθερη κατάδυση

Ο σύλλογος ΓΛΑΥΚΟΣ διοργανώνει πρακτικό σεμινάριο με το Δημήτρη Κούμουλο στο 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης, με θέματα: “Βελτίωση απόδοσης μέσω της τεχνικής & ασφάλεια στην ελεύθερη κατάδυση”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ώρα 10:15 στο 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης, αφού πρώτα θα προηγηθεί σύντομο θεωρητικό σεμινάριο-οδηγίες πριν τη θάλασσα.
Όσοι παρευρεθούν, να φέρουν μαζί και τον εξοπλισμό τους (στολή, πέδιλα, μάσκα, αναπνευστήρα και ζώνη βαρών).

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Δημήτρης Κούμουλος.

Δημήτρης Κούμουλος – Σύντομο βιογραφικό
Γεννημένος το 1974 στην Αθήνα , πρωταθλητής κολύμβησης με πολλά Εθνικά ρεκόρ και μέλος της Εθνική ομάδας κολύμβησης για αρκετά χρόνια, καθώς και εν ενεργεία πρωταθλητής κολύμβησης στις κατηγορίες Masters.
Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα κολύμβησης, εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης της Apnea Academy & CMAS *, νυν πρόεδρος της AIDA Hellas και αθλητής ελεύθερης κατάδυσης. Συμμετέχει σε αγώνες ελεύθερης κατάδυσης ανελλιπώς από το 2005 έχοντας πολλές νίκες στην κατηγορία CNF (σταθερά βάρη χωρίς πέδιλα). Ιδρυτής της σχολής ONEBREATH freediving, προπονητής αρκετών αθλητών ελεύθερης κατάδυσης και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης Authentic Big Blue.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 18 Οκτώβρη στο info@glafkos.gr , γράφοντας ονοματεπώνυμο και το μέγιστο βάθος που βουτάνε, είτε στο τηλ 6909149045

– Για τα οικονομικά ενήμερα μέλη, το σεμινάριο είναι δωρεάν. Για τα μη μέλη το παράβολο είναι 10€

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/events/345944006167748/

Tags
Σεμινάρια Γλαύκος Δημήτρης Κούμουλος
Comodo SSL