Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σέρρες: Πυρκαγιά σε Νεωλκείο στο Π. Λιμάνι

4 Φεβρουαρίου, 2023

Σέρρες: Πυρκαγιά σε Νεωλκείο στο Π. Λιμάνι

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σπετσών, για πυρκαγιά σε Νεωλκείο, εντός του Π. Λιμένα ν. Σπετσών.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης και ενημερώθηκαν το εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σπετσών και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σπετσών.

Τέθηκε σε ετοιμότητα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη πυρκαγιάς σε δύο (02) ξύλινα σκάφη σε νεωλκείο εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Σπετσών, ενώ επιπλέον Πυροσβεστικά Οχήματα έφτασαν στο σημείο με τη συνδρομή του Ε/Γ -Ο/Γ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ» Ν.Π. 5908.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από στελέχη Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου και του εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σπετσών, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε  τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σπετσών.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Σέρρες Νεωλκείο Πυρκαγιά Πυρκαγιά σε Σκάφος
Comodo SSL