Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σκάφος πιάστηκε στα δίχτυα στη Μηχανιώνα

13 Μαΐου, 2024

Σκάφος πιάστηκε στα δίχτυα στη Μηχανιώνα

Τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε για Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ σκάφος σε δυσχερή θέση λόγω εμπλοκής του σε δίχτυα, με τέσσερις ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 0,6 ν.μ. νότια του λιμένα Αγγελοχωρίου.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ “ΤΟΥΛΑ” Σ.Θ. 1326, στο οποίο επέβαιναν στέλεχος της Λιμενικής Αρχής και ιδιώτης δύτης. Με τη συνδρομή του δύτη πραγματοποιήθηκε απεμπλοκή των διχτύων από το σκάφος, το οποίο κατέπλευσε αυτοδύναμα με ασφάλεια στον λιμένα της Νέας Μηχανιώνας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Ιστιοφόρο Σκάφος Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας
Comodo SSL