Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σκάλα Αταλάντης: Ψάρευε με κιούπια για χταπόδια και βρήκε το μπελά του

16 Ιουλίου, 2018

Σκάλα Αταλάντης: Ψάρευε με κιούπια για χταπόδια και βρήκε το μπελά του

Εντοπισμός και κατάσχεση παράνομων αλιευτικών εργαλείων (Κιούπια – παγίδες για χταπόδια) στη Σκάλα Αταλάντης

Χίλιες τετρακόσιες (1.400) παράνομες ιχθυοπαγίδες (κιούπια που χρησιμοποιούνται για το ψάρεμα χταποδιών) εντοπίστηκαν, πρωινές και μεσημβρινές ώρες χθες, από τα στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη ”ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Σ.ΑΤ. 100 και ”ΔΕΛΦΙΝΙ” Σ.ΑΤ. 102 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Θεολόγου και σε επιμέρους σημεία, χίλιες τετρακόσιες (1.400) ιχθυοπαγίδες (κιούπια), οι οποίες δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση, ούτε και τις προβλεπόμενες διαστάσεις. Επίσης, εντοπίστηκαν εκατό (100) επιπλέον ιχθυοπαγίδες (κιούπια), που έφεραν μεν την προβλεπόμενη σήμανση, αλλά δεν έφεραν τις προβλεπόμενες διαστάσεις, και για τις οποίες βεβαιώθηκαν δύο (02) αλιευτικές παραβάσεις.

Τα ανωτέρω παράνομα αλιευτικά εργαλεία περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Σκάλας Αταλάντης, όπου κατασχέθηκαν από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Tags
Επαγγελματική Αλιεία Σκάλα Αταλάντης Ψάρεμα για χταπόδια
Comodo SSL