Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

SKALIS OUTDOOR συνεργασία με την MUSTAD

4 Μαρτίου, 2022

SKALIS OUTDOOR συνεργασία με την MUSTAD

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας μας με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ειδών αλιείας παγκοσμίως.

Σας ανακοινώνουμε ότι η Skalis Outdoor εντάσσει στο δυναμικό της τα προϊόντα της Mustad. Η Mustad, μια εκ των μεγαλύτερων και ιστορικότερων εταιρειών ειδών αλιείας στην παγκόσμια αγορά, μας εμπιστεύτηκε την αποκλειστική διάθεση και διανομή των προϊόντων της που αφορούν το Sport fishing στην ελληνική αγορά.

Η τεχνογνωσία, η ποιότητα και η δυναμική της Mustad, όσον αφορά την ανάπτυξη και την παραγωγή αγκιστριών για την ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία είναι δεδομένη!

Το 2019 η Mustad ενέταξε στο δυναμικό της τον Hiroshi Takahashi ως product developer, με αρμοδιότητες, την ερεύνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή τεχνητών δολωμάτων. O Hiroshi θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους γνώστες των αναγκών και απαιτήσεων για καινοτόμα τεχνητά δολώματα στην Ιαπωνική αγορά, με εξειδίκευση στο saltwater fishing. Στο παρελθόν έχει προσφέρει τις γνώσεις και την ικανότητα του να σχεδιάζει νέα τεχνητά δολώματα με τεράστια επιτυχία για μεγάλες και φημισμένες εταιρίες του χώρου, όπως την STORM, την Lucky craft, την Illex, καθιερώνοντας αυτές στην ανταγωνιστική και απαιτητική ιαπωνική αγορά. Έφτασε λοιπόν η ώρα, όλη αυτή η εμπειρία και γνώση της Ιαπωνικής ψαρευτικής κουλτούρας να έρθει και στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη εστίαση στην Μεσογειακή αγορά και τις ανάγκες της.

Παράλληλα, στο δυναμικό της Mustad ανήκει πλέον και ο Enrico Parmeggiani, ως product developer με εξειδίκευση στα καλάμια ψαρέματος για όλες τις τεχνικές και στον λοιπό αλιευτικό εξοπλισμό. Ο Enrico, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως η Savage gear, σχεδιάζοντας Saltwater καλάμια για την μεσογειακή αγορά και για διάφορες τεχνικές όπως το Spinning, eging, jigging κτλ.

Μέχρι το 2025 η Mustad θα είναι σε θέση να προσφέρει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων καλαμιών, τεχνητών δολωμάτων και αλιευτικού εξοπλισμού για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως spinning, Lrf, jigging, shore jigging, slow jigging κτλ, με ιδιαίτερη έμφαση στο Saltwater fishing και τις ιδιαιτερότητες της Μεσογείου. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η επιλογή της Mustad να μοιραστεί το όραμα της με την Skalis Outdoor.

www.skalisoutdoor.com

Υ.Γ Σημαντικές διευκρινήσεις:

– Η συνεργασία μεταξύ της Skalis outdoor και της Mustad ισχύει από την 01-03-2022

– Η Skalis Outdoor θα διανείμει αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα που αφορούν το sport fishing κομμάτι της Mustad και θα είναι υπεύθυνη για το after sales service τους.– Η Skalis Outdoor θα διαθέτει (όχι αποκλειστικά) την γκάμα των επαγγελματικών και κλασσικών (classic range) αγκιστρίων της Mustad στην Ελληνική αγορά.

Tags
Skalis Outdoor - Σκαλής ΕΠΕ Mustad [jetpack-related-posts]
Comodo SSL