Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σκιάθος: Επεκτείνετε το λιμάνι με 15 νέες πλωτές εξέδρες

4 Σεπτεμβρίου, 2020

Σκιάθος: Επεκτείνετε το λιμάνι με 15 νέες πλωτές εξέδρες

Η τοποθέτηση νέων πλωτών εξεδρών μήκους 210 μέτρων αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού σκαφών αναψυχής.

Φωτογραφία/Γιώργος Βογιατζής

Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr  ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση 15 νέων πλωτών εξεδρών στο λιμάνι της Σκιάθου, παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα των Αντιδημάρχων κ.κ. Γιαννίτση, Τσανάκα, Μαθηνό, του Προέδρου του λιμενικού ταμείου και δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Αντωνίτσα καθώς και του Λιμενάρχη Σκιάθου κ. Νίκου Κατσάμπα.

Σημαντική ήταν και η προσφορά ιδιωτών στην τοποθέτηση καθώς ανέλαβαν σχεδόν το μισό κόστος των εργασιών. Οι πλωτές εξέδρες ξεφορτώθηκαν από το Zenith με γερανό ιδιοκτησίας Ρουμελιώτη ενώ με την βοήθεια του ημερόπλοιου “Καλυψώ” και του κ. Λάμπρου Χούμα μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και της Πούντας.

Οι πλωτές θα τοποθετηθούν και θα αντικαταστήσουν μέρος των παλαιοτέρων όταν πλέον θα αναχωρήσει και το τελευταίο ιστιοπλοϊκό ενώ η Δημοτική αρχή θα πρέπει να λύσει το θέμα της αδειοδότησης κάτι για το οποίο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος πως είναι σε καλό δρόμο.

Η τακτοποίηση αυτής της μεγάλης εκκρεμότητας ετών δίνει ανάσα στους επαγγελματίες σκαφών αναψυχής και Ιστιοπλοϊκών αφού τη νέα σεζόν το λιμάνι της Σκιάθου θα δέχεται μεγαλύτερο αριθμό.

Πηγή: skiathoslife.gr

Tags
Σκιάθος Λιμάνι Σκιάθου Πλωτές εξέδρες [jetpack-related-posts]
Comodo SSL