Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σμέρνα δάγκωσε γυναίκα στην Ελούντα - κινδύνευσαν τα δάκτυλά της

20 Ιουνίου, 2017

Σμέρνα δάγκωσε γυναίκα στην Ελούντα - κινδύνευσαν τα δάκτυλά της

Δύσκολες ώρες έζησε μια γυναίκα από την Ελούντα, όταν ξαφνικά κι ενώ βρισκόταν στη θάλασσα δέχθηκε την επίθεση σμέρνας που τη δάγκωσε στα δάχτυλα του χεριού της.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου και νοσηλεύεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αμέριμνη στάθηκε στην ακροθαλασσιά προκειμένου να ξεπλύνει ψάρια που καθάριζε με θαλασσινό νερό. Η δραστηριότητα της γυναίκας, ωστόσο, φαίνεται πως ερέθισε την πεινασμένη σμέρνα, η οποία της επιτέθηκε για να αρπάξει τα ψάρια που κρατούσε.

Το αποτέλεσμα ήταν να τη δαγκώσει στα δάχτυλα του χεριού της, σύμφωνα με το anatolh.com, προκαλώντας με μόνο ένα δάγκωμα βαθιά κοψίματα.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να κλείσουν τα τραύματα που είχαν προκληθεί στα δάχτυλα της γυναίκας, η οποία κινδύνευσε να ακρωτηριαστεί.

Η περιπέτεια ωστόσο δεν τελειώνει εδώ, καθώς η τραυματίας θα χρειαστεί θεραπεία αποκατάστασης.

Μπορεί τα δόντια της σμέρνας να είναι επικίνδυνα και στην όψη να φαίνεται ιδιαίτερα επιθετική, όμως δεν είναι. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν μία άτυχη περίπτωση και δεν θα πρέπει να περνάει λάθος συμπεράσματα σχετικά με την επιθετικότητα του συγκεκριμένου είδους.

Πηγή: anatolh.com

Tags
Δάγκωμα σμέρνας Κρήτη Σμέρνα Ελούντα
Comodo SSL