Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σπήλιος Λιβανός, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - γιατί παραμένει η απαγόρευση στο ψάρεμα

1 Φεβρουαρίου, 2021

Σπήλιος Λιβανός, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - γιατί παραμένει η απαγόρευση στο ψάρεμα

Το πρωί της Δευτέρας 1/2/2021 στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος κ. Πορτοσάλτε φιλοξένησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιο Λιβανό, όπου αναφέρθηκαν στην απαγόρευση του ερασιτεχνικού ψαρέματος και συγκεκριμένα για ποιο λόγο παραμένει η δραστηριότητα κλειστή. Έχει πολύ ενδιαφέρον η απάντηση του.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιβανός, κάθε Τετάρτη, θα πρέπει τα υπουργεία να στέλνουν τα αιτήματα για ανοίγματα στις δραστηριότητες που τους αφορά. Συμπληρώνει πως, το ψάρεμα πράγματι, όταν γίνεται με ατομική ευθύνη έχει μία ασφάλεια. Το πρόβλημα που βλέπει ο υπουργός και η επιτροπή είναι όταν μετακινείται υπερβολικός πληθυσμός από την μία μεριά στην άλλη για να πάει για ψάρεμα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Υπουργός: «Εμείς το προτείνουμε (την άρση απαγόρευσης για το ψάρεμα), γιατί έχουμε και συχνές οχλήσεις, η επιτροπή το ξέρει, το μελετάει, και όταν θα κρίνει θα το ανοίξει, όπως και με τις άλλες δραστηριότητες.»

«Εμείς θα ζητάμε την άρση για το ψάρεμα, αλλά πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα που κάνει αυτή την δουλειά, αν δεν λειτουργήσει έτσι θα έχουμε ένα χάος.» συμπληρώνει ο κ. Λιβανός.

Tags
Lockdown Σπήλιος Λιβανός Ψάρεμα Απαγόρευση Αλιείας Κορονοϊός άρση απαγόρευσης αλιείας Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Comodo SSL