Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ – FREE DIVE: Δυναμικές κινήσεις για το 2017

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ – FREE DIVE: Δυναμικές κινήσεις για το 2017

Πολλές και δυναμικές κινήσεις ετοιμάζονται από την εταιρεία Σπύρος Καρτελιάς μέσα στο 2017 που αφορούν το σύγχρονο ψαροτούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση.

Ήδη ξεκίνησε η ανανέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ώστε σταδιακά να συμπεριλάβει δεκάδες προϊόντα όπως ψαροτούφεκα, στολές πτερύγια, καταδυτικά ρολόγια, υποβρύχιες κάμερες, νέους καταδυτικούς φακούς μικρού όγκου με ιδιαίτερα ενισχυμένο φως, βέργες, λάστιχα αλλά και νιτσεράδες, ρουχισμό και κάθε είδους αξεσουάρ που χρειάζεται ο ψαροκυνηγός για το χόμπι του. Η αναβάθμιση θα συνεχίζεται διαρκώς, ώστε να φτάσει στους επόμενους μήνες σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο που θα εξυπηρετεί όσους θέλουν να κάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές τους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ για αγορές άνω των 90 ευρώ δεν θα υφίσταται χρέωση μεταφορικών. Εσείς μπορείτε από τώρα να επισκέπτεστε το e-shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.divemania.gr         και σταδιακά να το βλέπετε να εξελίσσεται και με προϊόντα και με επεξηγηματικές περιγραφές που θα μπορούν να σας προσανατολίσουν.

Ταυτόχρονα, στο Facebook ανέβηκε η σελίδα της Free Dive όπου σταδιακά και από εδώ θα ξεκινήσουν πολλές ανακοινώσεις που θα αφορούν προσφορές, διαγωνισμούς, προβολές, σεμινάρια και πολλές ακόμη δραστηριότητες και εκδηλώσεις που αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται για τους λάτρεις του ψαροτούφεκου. Η σελίδα αυτή όμως θα έχει και ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ρόλο. Θα επιτρέπει να καταθέτετε τις ερωτήσεις σας για οποιοδήποτε θέμα αφορά το ψαροτούφεκο, πάνω στο οποίο θα σας δίνονται υπεύθυνες απαντήσεις και κατευθύνσεις σε όλους τους τομείς. Επισκεφτείτε την σελίδα στο Facebook γράφοντας Free Dive και ξεκινήστε από σήμερα την επικοινωνία αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε.

Όσον αφορά τις απαντήσεις που θα σας δίνονται, αυτές θα προέρχονται από το team που ετοιμάζει η εταιρεία και το οποίο σύντομα θα είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί παράλληλα και στο χώρο του καταστήματος ώστε να σας λύσει οποιαδήποτε απορία πάνω σε θέμα ασφάλειας, θηρευτικών τεχνικών, αναβαθμίσεις όπλων ή ότι άλλο μπορεί να σας προβληματίζει και να αισθάνεστε την ανάγκη να πάρετε υπεύθυνη γνώμη. Και όλα αυτά χωρίς την υποχρέωση αγοράς από το κατάστημα.

Η εταιρεία Σπύρος Καρτελιάς σας εύχεται, το 2017 να είναι ένα έτος γεμάτο υγεία και πολύ θάλασσα!!!

  • kartelias-spyros-newlogo2016Διεύθυνση: Λαμίας 7 και Μ. Αλεξάνδρου, Αργυρούπολη-Άλιμος
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9926891 , 210 9926685
  • Email: info@spiroskartelias.gr Website: www.spiroskartelias.gr
Comodo SSL