Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Στέλιος Ρόκκος: «κακώς στερούν από το νησιώτη το ψάρεμα»

22 Απριλίου, 2020

Στέλιος Ρόκκος: «κακώς στερούν από το νησιώτη το ψάρεμα»

Ο Στέλιος Ρόκκος «μένει σπίτι», στη Λήμνο και μέσω skype μίλησε στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με ενδιαφέρουσες απόψεις για την πανδημία αλλά και τον περιορισμό ψαρέματος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι κάποια μέτρα δεν πρέπει να είναι οριζόντια, όπως στα νησιά το ψάρεμα.

Σε νησιά όπως η Λήμνος, εξήγησε, το ψάρεμα είναι μια υπόθεση ενός ψαρά μόνου σε κάποια παραλία και κακώς στερούν από το νησιώτη αυτή τη δυνατότητα.

Ερωτηθείς για τις οικονομικές απώλειες που έχει αυτή την εποχή που θα τραγουδούσε σε κάποιο μαγαζί, απάντησε: αφήστε εμένα, σκεφτείτε τα περίπου 150 άτομα στο κάθε μαγαζί οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Μάθαμε ακόμη ότι ετοίμαζε μια Έκθεση έργων ξυλουργικής με την οποία δημιουργική ξυλουργική ασχολείται με πολύ ζήλο σε ένα καλά εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευάζοντας έπιπλα και άλλα δικής έμπνευσης προϊόντα και η έκθεση αυτή ματαιώθηκε από την επικρατούσα κατάσταση.

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Στέλιο να βάλει σε σειρά τις εξής ιδιότητες: «Τραγουδιστής, μαραγκός, ψαράς», Ο Στέλιος απάντησε ως εξής: «δεν μπορώ να τα βάλω σειρά τα αγαπώ το ίδιο, αυτή τη περίοδο πάντως γράφω ασταμάτητα τραγούδια».

Tο ολοκαίνουριο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου μόνο με την κιθάρα του:

Tags
Ψάρεμα Ψάρεμα απαγορεύσεις Στέλιος Ρόκκος Κορονοϊός
Comodo SSL