Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Στην ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία»

Δεκέμβριος 7, 2017

Στην ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία»

Η ΑΝΕΚ LINES με μεγάλη επιτυχία φιλοξένησε, την ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία», που διοργάνωσε το περιοδικό “Ναυτικά Χρονικά” και η εκπαιδευτική πρωτοβουλία «Isalos.Net», στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου .

Ο DPA Αρχιπλοίαρχος της ΑΝΕΚ κάπτεν Πέτρος Χατζηδάκης (δεύτερος από δεξιά) κατά την εισήγησή του στην ημερίδα “Επιλέγω Ναυτιλία” εστίασε στον ευρύτερο όρο της “ναυτοσύνης” στον οποίο συμπεριέλαβε και τον παραδοσιακό κώδικα “ηθικής” των ναυτικών

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ένθερμη συμμετοχή 500 σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, εκπρόσωπων 17 ναυτιλιακών εταιρειών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και φορέων και αναπτύχθηκε σε δύο θεματικές με στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις προκλήσεις της σύγχρονης ναυτιλίας.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ , ναυτιλιακοί φορείς και σπουδαστές την Ημερίδα “Επιλέγω Ναυτιλία”, που οργάνωσε το περιοδικό “Ναυτικά Χρονικά” και η εκπαιδευτική πρωτοβουλία “Isalos.Net”

Η πρώτη ενότητα είχε θέμα «Ο αξιωματικός του μέλλοντος: οι αυριανές προκλήσεις της γέφυρας και του μηχανοστασίου» και η δεύτερη αφορούσε στην «Ασφάλεια στη θάλασσα: υγεία, προστασία της θάλασσας και διαβίωση εν πλω».

O Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιώργος Κατσανεβάκης, παρουσιάζοντας στα ΜΜΕ την έκθεση για “50 Χρόνια Με πλώρη το μέλλον”. Αριστερά του ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ Γιώργος Αρχοντάκης

Παράλληλα, με την ημερίδα, λειτούργησε για πρώτη φορά η έκθεση με τίτλο “50 Χρόνια ΑΝΕΚ με πλώρη το μέλλον” που  φιλοξενείται στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά. Μία έκθεση που “καταγράφει” τα κομβικά σημεία της ιστορίας της ΑΝΕΚ, τους μεγάλους σταθμούς στην πορεία της, τη στήριξη που διαχρονικά παρέχει στην τοπική παραγωγή, αλλά και σε δεκάδες σωματεία και συλλόγους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τις ενέργειες προβολής του κρητικού και ευρύτερα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση κατέχουν τα αντίγραφα των πλοίων της εταιρείας, από το ιστορικό «ΚΥΔΩΝ», μέχρι τα σημερινά σύγχρονα επιβατηγά – οχηματαγωγά.

Published in NEA

Πάνω από 500 σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού συμμετείχαν στην ημερίδα “Επιλέγω Ναυτιλία” και είδαν από κοντά την έκθεση “50 Χρόνια Με πλώρη το μέλλον”

Tags
ΑΝΕΚ LINES Ναυτιλία Ναυτικά Χρονικά
Comodo SSL