Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Στο Λαύριο το Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας (Χάρτες - Προκήρυξη)

12 Μαΐου, 2017

Στο Λαύριο το Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας (Χάρτες - Προκήρυξη)

Σε ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί το 46ο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Ιουνίου σε θαλάσσια περιοχή του Λαυρίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) μαζί με τον σύλλογο Γλαύκο (Σ.Φ.Υ.Κ ΓΛΑΥΚΟΣ), ξεκίνησαν τις προετοιμασίες του αγώνα όπου αναμένεται συναρπαστικός αφού το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σύρου και οι σημαντικές επιτυχίες των ελλήνων αθλητών έχουν δραστηριοποιήσει πολλούς ενδιαφερόμενους.

Εκτός λοιπόν από γνωστούς αθλητές, έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετοί νέοι αγωνιζόμενοι. Επιπλέον η θέση του αγώνα κοντά στην Αθήνα, βοηθά όλους τους φίλους του ψαροτούφεκου να παρακολουθήσουν τον αγώνα και το ζύγισμα από κοντά, έτσι οι διοργανωτές περιμένουν πολύ κόσμο και μεγάλη “εξέδρα” όπου θα μπορεί να απολαύσει τον αγώνα από τις προβλήτες του Λαυρίου!

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν από κάθε όμιλο 1 ως 6 αθλητές, με παράβολο συμμετοχής τα 50 ευρώ για κάθε αθλητή. Ο αγώνας πραγματοποιείται με σκάφος το οποίο θα πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον τα 4 μέτρα και 25 ίππους ιπποδύναμη, και δύτη ασφαλείας ο οποίος θα είναι κριτής του αθλητή. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν ως τις 6 Ιουνίου.

Τράπεζα του αγώνα ορίζεται η περιοχή νότια του λιμένος Λαυρίου, βόρεια του λιμένος Λαυρίου, και σε περίπτωση που δεν επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες εναλλακτική τράπεζα η θαλάσσια περιοχή δυτικά του ακρωτηρίου Σούνιο. (Βλέπε Φωτό).

Αν ο καιρός είναι απαγορευτικός και εκεί, ο αγώνας θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα 17 – 18 Ιουνίου. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για χορηγούς, συμμετοχές και άλλες λεπτομέρειες.

Για πληροφορίες σχετικά με συμμετοχή, χορηγίες ή ότι άλλο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γ. Γραμματέα του Γλαύκου, Γιάννη Καραμπάση στο 6909149045

 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΛΑΥΡΙΟ 10-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ατομικού 2017+ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Tags
Λαύριο Ε.Ο.Υ.Δ.Α. Αγώνες Υποβρύχιας Αλιείας Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας
Comodo SSL