Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντώνης Ιωνάς

SUP – Kayak Event 2018 από NJ Group και Skafatos MARINE Supply Store

3 Σεπτεμβρίου, 2018

SUP – Kayak Event 2018 από NJ Group και Skafatos MARINE Supply Store

Η NJ Group και το κατάστημα Skafatos MARINE Supply Store διοργάνωσαν το SUP – Kayak Event

Το Σάββατο 5 Αυγούστου, η εισαγωγική εταιρεία NJ GROUP, σε συνεργασία με το κατάστημα SKAFATOS, διοργάνωσε το πρώτο από μία σειρά Seaside events, στην Ανάβυσσο και συγκεκριμένα στο beach bar Μαύρο Λιθάρι.

Στην παραλία, βρέθηκαν όλα τα μοντέλα των εταιρειών Wattup, Force και Gobo Kayak. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, για να γνωρίσει από κοντά τόσο το Kayak όσο και το άθλημα του SUP (Stand up paddle boarding) ή αν θέλετε καλύτερα όρθια σανιδοκωπηλασία. Ένα νέο, μοντέρνο αλλά και αναγνωρισμένο άθλημα, που αναπτύσσεται με φρενήρεις ρυθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι παρευρισκόμενοι, δήλωναν εντελώς δωρεάν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία και στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση της SUP Instructor Ζωής Καραμπάτσου, μάθαιναν κάποια βασικά πράγματα πριν μπουν στο νερό.

Παράλληλα όμως με τη συμμετοχή στην εκμάθηση, έμπαινες και σε κλήρωση για ένα Kayak Cobo, προσφορά της NJ GROUP.

Γύρω στις 5 το απόγευμα ένας τυχερός έφυγε από την παραλία με το δικό του Kayak και εμείς του ευχόμαστε να χαρεί ατελείωτες θαλασσινές βόλτες.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ναυαγοσώστης από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής  ΠΑΣΧΝΑ, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Όπως μας ενημέρωσε η Ιωάννα Αδακτύλου από την NJ GROUP και ο Χριστόφορος Τζελέπης από το κατάστημα SKAFATOS, αυτά τα seaside events, θα γίνουν θεσμός σε διάφορα μέρη της πατρίδας μας, ώστε να γνωρίσει όλος ο κόσμος τόσο το Kayak όσο και το SUP.

Συγχαρητήρια στις εταιρείες για το εγχείρημα, αλλά και σε όλους όσους βρέθηκαν και απόλαυσαν την εμπειρία.

Πληροφορίες:
• NJ GROUP, Περικλή Καλατζάκου 10 Ελευσίνα, www.nj-group.gr
• SKAFATOS, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ  Λ. Ποσειδώνος 67, Παλαιό Φάληρο, www.skafatos.gr

Tags
SUP Nj Group Skafatos Marine [jetpack-related-posts]
Comodo SSL