Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

SUP-Kayak Event 2019 από NJ Group και FANTASEA

23 Ιουλίου, 2019

SUP-Kayak Event 2019 από NJ Group και FANTASEA

Η NJ Group και το κατάστημα FANTASEA All About Sea, διοργάνωσαν το SUP-Kayak Event.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, η εισαγωγική εταιρεία NJ GROUP, σε συνεργασία με το κατάστημα FANTASEA, διοργάνωσαν το πρώτο από μία σειρά seaside events, στην Αρτέμιδα και συγκεκριμένα στο beach bar RIVIERA. Στην παραλία είδαμε από κοντά, όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών Wattup, Force και Gobo Kayak, αλλά και τα σωσίβια της VICTORY.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, για να γνωρίσει από κοντά τόσο το Kayak όσο και το άθλημα του SUP (Stand up Paddle boarding) ή αν θέλετε καλύτερα όρθια σανιδοκωπηλασία. Ένα νέο, μοντέρνο αλλά και αναγνωρισμένο άθλημα, που αναπτύσσεται με φρενήρεις ρυθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι παρευρισκόμενοι, δήλωναν εντελώς δωρεάν, τη συμμετοχή τους στη γραμματεία και στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση της SUP Instructor, Ζωής Καραμπάτσου, μάθαιναν κάποια βασικά πράγματα πριν μπουν στο νερό. Έπειτα η ομάδα του FANTASEA, που βρισκόταν στην παραλία, επέβλεπε να έχουν φορέσει σωσίβια όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Η συνέχεια δινόταν στο νερό, με τη Ζωή Καραμπάτσου να δίνει τον καλύτερο της εαυτό και να έχει υπό την επίβλεψή της, όλες και όλους  όσοι δοκίμαζαν τα SUP και Kayak ανά ομάδες.  Πάρα πολύς κόσμος κατάφερε να δοκιμάσει τόσο τα SUP όσο και τα Kayak, και πραγματικά το απόλαυσαν και ήρθαν κοντά με το άθλημα και την ευχαρίστηση που σου προσφέρει.

Παράλληλα όμως με τη συμμετοχή στην εκμάθηση, έμπαινες και σε κλήρωση για ένα Kayak FORCE, προσφορά του καταστήματος FANTASEA All About Sea. Γύρω στις 5 το απόγευμα ένας τυχερός έφυγε από την παραλία με το δικό του Kayak και εμείς του ευχόμαστε να χαρεί ατελείωτες θαλασσινές βόλτες.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ναυαγοσώστης από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ΠΑΣΧΝΑ, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Όπως μας ενημέρωσε η Ιωάννα Αδάκτυλου από την NJ GROUP και ο Νίκος Νικολουδάκης από το FANTASEA, αυτά τα seaside events, θα συνεχιστούν σε διάφορα μέρη της πατρίδας μας, ώστε να γνωρίσει όλος ο κόσμος τόσο το Kayak όσο και το SUP.
Συγχαρητήρια στις εταιρείες για το εγχείρημα, αλλά και σε όλους όσους βρέθηκαν και απόλαυσαν την εμπειρία.

Πληροφορίες:
• NJ GROUP, Περικλή Καλατζάκου 10 Ελευσίνα, www.nj-group.gr
FANTASEA All About Sea, Τζαβέλλα 55, Καστέλλα, Πειραιάς, www.fantasea.gr

Tags
SUP Kayak Nj Group FANTASEA SUP-Kayak Event 2019 [jetpack-related-posts]
Comodo SSL