Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Suunto Επίσημος Χορηγός του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας 2016

30 Αυγούστου, 2016

Η Suunto Επίσημος Χορηγός του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας 2016

POSTER-FINAL-syros-2016-pagosmio-psarotoufeko-afisaΗ Suunto είναι ο Επίσημος Χορηγός του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας 2016, που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο νησί της Σύρου, από τις 15 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 21 τουλάχιστον χώρες από όλο τον κόσμο και αναμένεται να παρευρεθούν τουλάχιστον 84 αθλητές και 100 επισκέπτες από το εξωτερικό, καθώς και πλήθος φίλων του αθλήματος από όλη τη χώρα.

Η Suunto εκτός από επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, θα έχει περίπτερο, στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα νέα μοντέλα των ρολογιών και των υπολογιστών κατάδυσης SUUNTO.

Τα ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Με πάνω από 400 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα της Suunto πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx, Atomic, Wilson, Precor, Mavic και Nikita.

Comodo SSL