Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σύγκρουση σκαφών στη Νάξο

16 Σεπτεμβρίου, 2022

Σύγκρουση σκαφών στη Νάξο

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για σύγκρουση Ε/Π – Α/Κ σκάφους με Ι/Φ – ΚΑΤ/ΡΑΝ, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ”ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ” ν. Αμοργού και ”ΑΝΤΙΚΕΡΙ” ν. Κουφονησίου.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης – κυβερνήτης του ανωτέρω Ε/Π – Α/Κ σκάφους, δήλωσε ότι συγκρούστηκε με το Ι/Φ – ΚΑΤ/ΡΑΝ, με αποτέλεσμα να προκληθεί στο Α/Κ σκάφος ρήγμα διαστάσεων 30×10εκ. στην πίσω αριστερή πλευρά πάνω από την ίσαλο γραμμή. Το Ε/Π – Α/Κ σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στον όρμο ”ΛΟΥΤΡΟΥ” ν. Κουφονησίου, με τους δύο (02) επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε από στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Αιγιάλης ν. Αμοργού, με τη συνδρομή ιδιωτικού μέσου, το εν λόγω Ι/Φ – ΚΑΤ/ΡΑΝ αγκυροβολημένο στον οικείο όρμο, με έναν (01) επιβαίνοντα, ο οποίος και συνελήφθη.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Α/Κ σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Λιμενική Αρχή Νάξου Σύγκρουση σκαφών Νάξος [jetpack-related-posts]
Comodo SSL