Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συμμετοχή Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου στη Γαμοπιλαφιάδα

12 Απριλίου, 2017

Συμμετοχή Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου στη Γαμοπιλαφιάδα

Συμμετοχή Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου στη Γαμοπιλαφιάδα

Το παρόν έδωσε ο Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου στη Γαμοπιλαφιάδα που διοργάνωσε η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων στα Χανιά στις 27 έως 29 Ιανουαρίου 2017. Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου αναχώρησαν από το νησί τα μέλη του ομίλου με προορισμό τα Χανιά. Με την άφιξη μας στα Χανιά μας υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Λ.Φ.Σ Χανίων και ο πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της λέσχης παρουσία τοπικών αρχών και όλων των ομίλων που συμμετείχαν στη Γαμοπιλαφιάδα και απονεμήθηκαν αναμνηστικά από τη Λ.Φ.Σ. Χανίων. Ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Σάββατο το πρωί επιβιβαστήκαμε στα πούλμαν με κατεύθυνση το Φαράγγι της Ίμπρου, το Φραγγοκάστελο και μετά από μια στάση σε ένα παραδοσιακό τυροκομείο καταλήξαμε στο γραφικό λιμανάκι των Σφακίων. Εκεί τελείωσε η οργανωμένη ξενάγηση που είχε οργανωθεί από τους Χανιώτες και μεταβήκαμε στην παραδοσιακή ταβέρνα των Σφακίων όπου πραγματοποιήθηκε η Γαμοπιλαφιάδα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ζωντανή μουσική και τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Απολαύσαμε το νοστιμότατο γαμοπίλαφο συνοδευόμενα από ντόπια κρέατα και ακολούθησε κρητικό γλέντι.

 

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. με εκπροσώπους των ομίλων στο εντευκτήριο της Λ.Φ.Σ. Χανίων. Εκεί ενημερωθήκαμε για τις ενέργειες της ομοσπονδίας όσον αφορά τα φορολογικά μέτρα και την ομαδική ασφάλιση σκαφών και ανατέθηκε μετά από ομόφωνη ψηφοφορία των ομίλων να πραγματοποιηθεί η επόμενη πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών στη Μυτιλήνη της Λέσβου στις 7-9 Ιουλίου 2017, από τον όμιλο φουσκωτών σκαφών Λέσβου.

Ο Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου ευχαριστεί πολύ για την υποδειγματική φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση της Λ.Φ.Σ. Χανίων. Αξίζει να αναφέρουμε το ζεστό και φιλικό κλίμα που υπήρχε στο Δ.Σ. της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. , το οποίο μας κάνει αισιόδοξους για την ορθή λειτουργία της ομοσπονδίας, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Tags
Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου [jetpack-related-posts]
Comodo SSL