Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σύμπλευση: Βγάζουν τα υλικά και τα κιβώτια στο ντόκο χορεύοντας!

8 Μαΐου, 2022

Σύμπλευση: Βγάζουν τα υλικά και τα κιβώτια στο ντόκο χορεύοντας!

Η Σύμπλευση πραγματοποιεί τον 8ο Διάπλου της στα μικρά ακριτικά και απομονωμένα νησιά του Αιγαίου. Το Boat & Fishing έχει «μάτια» μέσα στις βάρκες της ομάδας

Ο Διάπλους 2022 της Σύμπλεση ΑΜΚΕ είναι σε εξέλιξη. Το Boat & Fishing ως χορηγός επικοινωνίας προσφέρει μία ματιά «από μέσα» στην αποστολή. Ακολουθήστε την Σύμπλευση (/Symplefsi) στα social media (facebook, instagram) και παρακολουθήστε όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις σχετικές αναρτήσεις.

Το δέσιμο στο ντόκο, φτάνοντας σε κάθε νησί, δεν είναι το συνηθισμένο μιας βάρκας που φτάνει στον προορισμό της. Δεν είναι επίσκεψη σε κάποιο νέο μέρος. Είναι περισσότερο σαν επιστροφή στο σπίτι, στην οικογένεια, με τους συγγενείς και τους φίλους να περιμένουν. Το πρώτο δέσιμο γίνεται γρήγορα για να βγουν οι εθελοντές στο ντόκο. Απ’ έξω, χαιρετούν, φωνάζουν, περιμένουν με τα κεράσματα, με όργανα, με πλατιά χαμόγελα. Τα παιδιά έχουν φτιάξει τα δικά τους δώρα, ζωγραφιές, μπαλόνια. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να νιώθεις ευπρόσδεκτος.

Η δουλειά γίνεται ταυτόχρονα. Τα κιβώτια με τα υλικά, οι ατομικές αποσκευές, συσσωρεύονται στο ντόκο για να μεταφερθούν εκεί που θα στηθούν τα ιατρεία, ο εκπαιδευτικός εξοπλισμός να πάει στα σχολεία για να παραδοθεί. Δίπλα, αν όχι ανάμεσα, αγκαλιές, οι πρώτες κουβέντες για το πώς πέρασε ο χειμώνας, για το πώς δείχνει ότι θα πάει το καλοκαίρι. Με λίγη ρακή, με ένα κομμάτι τυρί και ένα παξιμάδι, με ένα γλυκό.

Μετράς τα πρόσωπα που ξέρεις από παλιά. Να δεις ποιος άλλαξε, ποιος μεγάλωσε. Να δεις ότι δεν λείπει κανείς, ότι όλοι είναι καλά. Το καταλαβαίνουν και οι νησιώτες αυτό το βλέμμα, αυτό το ενδιαφέρον. Το ανταποδίδουν. Το κέφι για δουλειά, για χορό, για όλα, έρχεται αυθόρμητα και γεμίζει όλους.

Tags
Σύμπλευση [jetpack-related-posts]
Comodo SSL