Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συνάντηση των μελών ΣΕΜΕΞ στην Αθήνα, Οκτώβριος 2017

Οκτώβριος 20, 2017

Συνάντηση των μελών ΣΕΜΕΞ στην Αθήνα, Οκτώβριος 2017

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ύστερα από πρόσκληση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», στη Γλυφάδα, στις 7:00 μ.μ. τα μέλη του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (Σ.Ε.Μ.ΕΞ).

Η πρόσκληση ήταν περισσότερο για τους συναδέλφους της Αθήνας, αλλά προς μεγάλη χαρά του νέου ΔΣ παρευρέθηκαν και μέλη μας από την επαρχία, καθώς και φίλοι του σωματείου. Κάποιοι από αυτούς ήταν ο Κώστας Αυδούλης και ο Απόστολος Καραμαντζάνης από το Κρανίδι, ο Δημήτρης Μουλατσιώτης από το Λεωνίδιο, ο Ανδρέας Γενναδόπουλος από τη Μήλο, ο Δημήτρης Μπερτσάτος με το γιο του Νίκο από τον Πύργο.

Επίσης παραβρέθηκαν οι κύριοι Γαλούνης Κων/νος,  Οικονόμου Γεώργιος, Βενιέρης Χρήστος, καθώς και ο κ. Ιωάννης Θεοδόσης (ασφαλιστικός σύμβουλος), ο οποίος μίλησε για την Ασφάλιση Αστικής ευθύνης μονάδων επισκευής – συντήρησης και κατασκευής σκαφών – μηχανών θαλάσσης και Αστική Ευθύνη Τρίτων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:
1. Υποχρέωση ανάρτησης τιμοκαταλόγου και ειδικές ρυθμίσεις για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Υπουργική απόφαση αριθμ. 91354/2017 ΦΕΚ 2983/Β/30-8-17.
2. Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων.
3. Μητρώο τεχνικών.
4. Τεχνικός ασφαλείας.
5. Ενημέρωση του προφίλ των μελών μας στο www.semex.gr  και διαφήμισή τους μέσω της Google.
6. Πραγματοποίηση τρίωρου σεμιναρίου στην ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Ακολούθησε η παρουσίαση και συζήτηση των θεμάτων  και στη συνέχεια έγινε ένας εποικοδομητικός  διάλογος μεταξύ των μελών μας και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Τέλος, ο πρόεδρος του σωματείου κ. Χρυσόστομος Σουμαλάς έκοψε την τούρτα και μίλησε για τα είκοσι (20) χρόνια που συμπληρώθηκαν από την ίδρυση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ (ΣΕΜΕΞ).  Ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα αποτελεί τον μοναδικό συνδετικό κρίκο μεταξύ των, ανά την Ελλάδα, μηχανικών εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, οι περισσότεροι των οποίων, είναι και μέλη του. Είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο κινείται στο πλαίσιο της κατοχύρωσης, προάσπισης και προστασίας των οικονομικών, επαγγελματικών και κοινωνικών συμφερόντων των τεχνικών που ασχολούνται με τη συντήρηση και επισκευή γενικά μηχανών θαλάσσης για μικρά σκάφη.

Όλοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά, δημιουργικά και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση αλλά και την έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show 2018, 16 – 18 Μαρτίου 2018, στο Helexpo Maroussi, όπου ο γίνεται υπό την αιγίδα του Σωματείου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ύστερα από πρόσκληση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο «ΟΑ…

Posted by Boat & Fishing In Greece on Freitag, 20. Oktober 2017

Tags
Γλυφάδα ΣΕΜΕΞ Πανελλήνιο Σωματείο Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών
Comodo SSL