Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 48χρονο ψαροτουφεκά, βρέθηκε το ψαροτούφεκο του

10 Μαρτίου, 2019

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 48χρονο ψαροτουφεκά, βρέθηκε το ψαροτούφεκο του

Την Παρασκευή το πρωί ο 48χρονος υποβρύχιος αλιέας Β.Μ. πήγε για ψαροτούφεκο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στη θαλάσσια περιοχή όρμου Βάρης και έκτοτε αγνοείται, οι έρευνες στην Βάρη για τον εντοπισμό αγνοούμενου ψαρά, συνεχίζονται για 3η ημέρα.

Χτες το απόγευμα ανασύρθηκε το ψαροτούφεκο του το οποίο βρέθηκε σε ρηχό σημείο κάτω από το νυχτερινό κέντρο Ribas στη Βάρκιζα, όπως είδαν αυτόπτοι μάρτυρες κατά την διαδικασία των ερευνών. Το ψαροτούφεκο ήταν ακόμα οπλισμένο, λαστιχοβόλο διλάστιχο 90 – 100 cm. Σημαδούρα δεν έχουν βρει, και πιθανολογείται ότι επειδή στη συγκεκριμένη περιοχή η υποβρύχια αλιεία απαγορεύεται, μάλλον δεν είχε μαζί του.

Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού ενημερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8/3, από την γυναίκα του 48χρονου ότι είχε μεταβεί πρωινές ώρες χθες για υποβρύχιο ψάρεμα. Ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών του Λιμενικού, περιπολικού πλοίου, πλωτού και δυτών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, σκάφους και δυτών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, καθώς επίσης και ιδιωτικών αλιευτικών σκαφών.

Παράλληλα, περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης πραγματοποίησαν έρευνες από ξηράς, ενώ πρωινές ώρες σήμερα απογειώθηκε αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Tags
Βάρκιζα Αγνοείται ψαροτουφεκάς
Comodo SSL