Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συνέδριο εξουσιοδοτημένων συνεργείων VOLVO PENTA

Συνέδριο εξουσιοδοτημένων συνεργείων VOLVO PENTA

Η πορεία των παρεχόμενων υπηρεσιών και ανταλλακτικών της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων  VOLVO PENTA, τα οποία εκτός από τις μηχανές θαλάσσης επεκτείνονται σε προϊόντα βιομηχανικής χρήσης, όπως κινητήρες ειδικών μηχανήματα έργων και γεννητριών ήταν τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου και τεχνικής εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των προϊόντων της VOLVO PENTA στην Ελλάδα.

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κος. Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης στην εναρκτήρια ομιλία του δήλωσε: «Σκοπός της εταιρίας μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων προς τους πελάτες μας αλλά και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους Συνεργάτες μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την αναβάθμιση της εικόνας των Συνεργατών μας, την  ενίσχυση της κερδοφορία τους, τη βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά και τη χρήση των ολοκληρωμένων προγραμμάτων και ανταλλακτικών  της VOLVO PENTA.»

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι εκπρόσωποι των εξουσιοδοτημένων συνεργείων ενημερώθηκαν για τις νέες πολιτικές και τα προγράμματα After Sales της VOLVO PENTA και βραβεύτηκαν οι συνεργάτες με τα καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς. Τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης υπήρξε τεχνική εκπαίδευση στα νέα προϊόντα και συστήματα της εταιρείας.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν είναι:

  • Μεγαλύτερου Όγκου Πωλήσεων Ανταλλακτικών 2016, απονεμήθηκε στο συνεργείο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ
  • Υψηλότερου Ποσοστού Αύξησης Πωλήσεων 2016 vs 2015, απονεμήθηκε στην εταιρεία  Π.Ρενιέρης & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Υψηλότερου Ποσοστού Αύξησης Πωλήσεων 2016 vs 2015, απονεμήθηκε στην εταιρεία Agmar Marine AΕ
  • Υψηλότερου Ποσοστού Αύξησης Πωλήσεων 2016 vs 2015, απονεμήθηκε στην εταιρεία Στιβαχτής Χαράλαμπος
  • Υψηλότερης Απόδοσης στην Αξιολόγηση DOS 2016, απονεμήθηκε στην εταιρεία Π.Ρενιέρης & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Υψηλότερης Απόδοσης στην Αξιολόγηση DOS 2016, απονεμήθηκε στην εταιρεία Κ.ΜΑΝΤΑΛΑΣ-Ε.ΓΑΚΗ ΙΚΕ-Μ.Κ.MARINE SERVICE IKE
  • Πληρέστερων και πιο Ολοκληρωμένων Εγκαταστάσεων 2016, απονεμήθηκε στην εταιρεία Βαρβαρέσος Ν.Χαράλαμπος
  • Υψηλότερου Ποσοστού Επίτευξης Ανακλήσεων  2016, απονεμήθηκε στο συνεργείο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ

Από αριστερά προς τα δεξιά: Παρίσης Κουμπάρος – Agmar Marine AΕ, Βαρβαρέσος Χαράλαμπος, Κανάκης Χρήστος – Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Αναστάσιος Ρενιέρης – Π.Ρενιέρης & ΣΙΑ Ο.Ε., Στιβαχτής Χαράλαμπος και Μαντάλας Κυριάκος- Μ.Κ.MARINE SERVICE IKE

Comodo SSL