Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συνελήφθη 33χρονος που αποπειράθηκε να κλέψει σκάφος στην Αίγινα

26 Ιουλίου, 2019

Συνελήφθη 33χρονος που αποπειράθηκε να κλέψει σκάφος στην Αίγινα

Μια παράξενη ιστορία κλοπής σκάφους εξελίχτηκε στην Αίγινα απογευματινές ώρες χτες 25 Ιουλίου 2019. Ήταν μάλιστα η δεύτερη που έγινε στο νησί την συγκεκριμένη μέρα!

Συνελήφθη ένας 33χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του boatfishing.gr πέταξε κυριολεκτικά τη γυναίκα και το παιδί του ιδιοκτήτη εκτός του σκάφους με σκοπό την κλοπή του.

Στη προσπάθεια του να κλέψει το σκάφος διενεργούσε επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στο κόσμο όπου έγινε αντιληπτό από την ναυαγοσώστρια που βρισκόταν στη παραλία της Αγίας Μαρίνας. Πληροφόρησε τη Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι άγνωστο άτομο επιβιβάστηκε σε σκάφος με σκοπό την κλοπή του οδηγώντας επικίνδυνα. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ιδιωτικό σκάφος “ ΜΑΛΤΕΖΟΣ I-RESCUE” Τ.Α. 203, ενώ από ξηράς έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς παροχή συνδρομής.

Το εν λόγω σκάφος εντοπίστηκε με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω του κινητού τηλεφώνου του ιδιοκτήτη στη θαλάσσια περιοχή Μαραθώνα Αίγινας. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, επεστράφη το σκάφος στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Είναι η δεύτερη περίπτωση μέσα σε λίγες ώρες αφού άλλο ένα σκάφος εκλάπη και αναζητείται από τον ιδιοκτήτη του περισσότερα εδώ:

Κλοπή σκάφους Olympic 490 στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας

Tags
Κλοπή σκάφους Αίγινα Κλοπές Σκαφών
Comodo SSL