Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συνελήφθησαν για νυχτερινό ψαροτούφεκο

26 Μαΐου, 2017

Συνελήφθησαν για νυχτερινό ψαροτούφεκο

Τρία άτομα έπιασαν οι Λιμενικές αρχές Σάμου χτες 24/5/2017 κατά την επιστροφή τους από παράνομη νυχτερινή αλιευτική δραστηριότητα, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για 4 κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, όπως σχετικά δημοσιεύει το Σαμιακόν Βήμα χτες το βράδυ, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν από στελέχη του λιμεναρχείου Σάμου, 3 άνδρες στην παραλία του λεπροκομείου, την ώρα που επέστρεφαν από παράνομο νυχτερινό ψάρεμα το οποίο δεν έφερε αναμμένους φανούς ναυσιπλοΐας,  σωστικά είδη, βεγγαλικά χειρός και καπνογόνα.

Οι τρεις παράνομοι ψαροτουφεκάδες, ηλικίας  37, 38 και 59 ετών, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες στο Καρλόβασι, και συγκεκριμένα στη παραλία “ΛΕΠΡΟΚΟΜΕΙΟΥ” όταν επέστρεφαν με το σκάφος “Άγιος Νικόλαος” Λ.Κ. 654 ιδιοκτησίας άλλου προσώπου, από παράνομη αλιευτική νυχτερινή δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, ο ανωτέρω 59χρονος κατηγορείται για κλοπή και εξύβριση, ενώ ο 38χρονος και ο 37χρονος για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής.

Κατασχέθηκαν τα αλιευτικά εργαλεία των συλληφθέντων καθώς και δεκαεννιά κιλά και πεντακόσια γραμμάρια (19,500 κ.)  ιχθύων διαφόρων ειδών και χταπόδια συνολικού βάρους ενός κιλού και εννιακοσίων γραμμαρίων (1,900 κ.) τα οποία διατέθηκαν σε ευαγή ιδρύματα.

Όλοι τους συνελήφθησαν και προσήχθησαν ενώπιον της Εισαγγελέας Πρωτοδικών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Επιπλέον, οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για εξύβριση, για κλοπή, για αντίσταση και απείθεια κατά της αρχής.

Πηγή: samiakonvima.blogspot.gr

Tags
Παράνομη Αλιεία Λιμενικό Σώμα Σάμος Νυχτερινό Ψαροτούφεκο Καρλόβασι [jetpack-related-posts]
Comodo SSL